- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Син екран
Здравейте имам един проблем. Значи изведъж като си включа компютъра ми излиза черен екран с бели надписи
Start windows normaly
Save mode
Last know good configuration
Което и да натисна ми излиза син екран. Как мога да го оправя? Благодаря предварително.
Don`t cry, say fuck and smile : )
Не можем да гадаем
снимай екрана с телефон/фотоапарат така че да се разчита.
Don't hate the hacker,
hate the code!
От син екран спасение нЕма,на старото пс просто се побърках
Можеш да видиш каква грешка ти дава и да провериш в гоогле,но се съмнявам да помогне.
Айде като не разбираме да не коментираме.Първоначално написано от asp1r1n94
Don't hate the hacker,
hate the code!
Да видим дали ще му оправиш компютъра разбирач0!
asp1r1n94, като ти не си могъл недей обвинява този който иска да помогне! MrCreeper е прав! Синия екран се оправя супер лесно, само да разчетеш грешката. И да точно с чичо google.
Към автора: Следващи път като стигнеш до менюто със save mode потърси "disable automatic restart on system failure" или нещо от сорта. След като го избереш при старта синия екран ще остане и ще може спокойто да запишеш информацията за грешката. Слес това напиши грешката и нейния код тука и ще ти кажем как да си го оправиш.
Поздрави![]()
Ммм намирисва ми на фейлнал хард, ама да видим все пак скрийншот на синия екран.
Ако пц-то не ти е в гаранция погледни всички компоненти на мястото ли са виж кабелите някой да не е изкочил на мен един кабел ми правеше проблем а зарежда ли уиндолса ако да ти трябва прейнсталация може няква програма при вкл да ти натварва много процесора.
И кво е общото с натоварването?!? Знааш ли, че сървър машините на по-сериозни игри примерно са натоварени на над 90% още при включването на компа?
Don't hate the hacker,
hate the code!
Ей слабоумник на тебе ако ти се натвари бебшкия мозък ще заспиш нали замисли се над това.Първоначално написано от MrCreeper
А на теб да ти натоваря бебешкия профил с един бан? Коментарите да са само по темата! И препоръчително е да няма излишен спам докато автора не даде скрийншот.
Слупай Хаус, всички случай на син екран който са идвали при мен са били от не unmountnat хард...
Screenshot означава снимка на екрана. Не е задължително да е през компютъраПървоначално написано от Alexandra93
![]()
За какъв се мислиш като си станал модератор бан наред ,а! Обаче внимавай ти да не изядеш банана като модератор и потребител.Първоначално написано от GregoryHouse
Майкооо, такава наглост не бях виждал.Първоначално написано от ThEKiNgG
По темата. Ако си с 2 платки рам пробвай само с едната и после само с другата. Може да се е повредил някой елемент.
Don't hate the hacker,
hate the code!