- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпити след 7ми клас 2011 година !
понеже тази година ще се явявам на изпити по бел и математика, някой има ли някаква информация дали ще е труден теста и други подробности около матурите ? . .Благодаря предварително![]()
Ами реши си от миналата година тестовете. Във форума не знам да има врачки или гледачки. Ще е трудно ако не знаеш!
I'm beautiful in my way....
Еми никой не може да каже на пробните ходи ли мисля че по математика ще е трудно а по български на мене ще ми е лесно дано да ги взема...![]()
Чакам SMS от Тангра, като прстигне ще ти кажа!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
знам, че няма врачки просто някой може да е чул нещоПървоначално написано от daq96
![]()
Айде сега сериозно.
На четвъртокласниците тестовете тази година са били много трудни и се очаква и нашите да са такива. Става въпрос по БЕЛ. Имало е много изключения и т.н. Текста ще се пуска веднъж на запис и ще имаме 15 мин да си го четем сами.
По Мат. се очаква също по-труден изпит, но аз ходих на пробен, изготвен от Съюза на математиците, и не беше кой зне какво, имам 70 точки.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Охх и на мен от едно място ми споменаха, че ще са доста трудни изпитите и по 2та предмета.. :ХПървоначално написано от Pamaa
Дано се справим !![]()
ами да, ходих на няколко пробни, но още чакам резултати .. мисля, че по български ще се справя по-добре от колкото по математика обачеПървоначално написано от CherryBell13
![]()
Изпитите са абсолютна пародия всяка година и се изискват минимални усилия, за да ги вземеш с прилични оценки. Слушай в час, попреглеждай си нещата вкъщи, решавай по някой тест и ще бъде предоволен/на от резултатите.
Абе не е точно така, защото за някои задачи трябва много повече логика!Първоначално написано от mArMaLaDkA
По БЕЛ на мен ми стига само да слушам в час, но по Мат. си трябва яко учене и трениране на мозъка, защото, ако не можеш да видиш формулата за съкратено умножение или просто си забравил някое свойство, всичко отива на майната си!
Какво значи ,,се очаква,, ? Кой може да очаква ,звучи сякаш е очевидно.Не се знае какъв ще е изпита,може само да предполагаме.Аз пък мисля ,че изпита ще е на нивото на миналогодишния.Пробните изпити са по трудни,а изпита на МОН е за всички ученици дори и за най-лошите,което значи ,че не трябва да е толкова труден.Все си мисля ,че министъра ще даде и на тях шанс за оценка.Първоначално написано от Pamaa
да ти кажа и аз на това да се надявам все пак този тест всички ще го решават и би трябвало да е лесничък, но ще видим..Първоначално написано от kamen971
Стига сте се вманиачавали покрай тези изпити.. Миналата година и аз бях така,да.. Но накрая изпитите излязоха доста лесни.. И да,наистина пробните изпити са по-трудни от истинските..
http://mon.bg/opencms/export/sites/m..._2010-2011.pdf
http://mon.bg/opencms/export/sites/m..._2010-2011.pdf
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На мене съучениците ми ми казаха че на пробния били по трудни от колкото щели да бъдат на изпита по математика![]()
охх и аз на това се надявам, ходих на един пробен беше доста лесен сравнение с няколко други.. но този лесния беше от съюза на математиците, а другите изпити бяха правени от някакви курсове, а там тестовете се избират от учители по математика от основни у-ща и не ми се вярва да е толкова трудно, но нз ..Първоначално написано от CherryBell13
абе дано да са лесни защото аз ходя и на уроци и решавам почти еднакви задачи и като ми дадат някаква друга се оказва лесна ама на мене не ми идва на акъла как да я решадано дано дано да са лесни
![]()
Първоначално написано от CherryBell13
даноооооооооооооооо![]()
Няма как да не се шашкаме/притесняваме, все пак от това ни зависи живота, защото, колкото и да знаеш и колкото да си ученолюбив, можеш нещо да объркаш и всичко да се провали и да влезеш в долнопробно училище. А в училища, в които не се иззисква учене и е голяма свободи, влизат мързеливите, а средата е определяща.
Под 'очаква' се имам предвид, че щом на четвърти клас са им дали по-трудни неща, то и на нас ще бъде по-трудно, все пак едни и същи хора го изготвят. Миналогодишните изпити са си направо трагедия. Невероятно лесни, но това, каква гаранция ни дава, че тазгодишните ще са такива. Смея да мисля, че ще е обратното!
Първоначално написано от Pamaa
охх.. мисля, че си права като казваш, че няма как да не се претесняваме, все пак от това зависи бъдещето ни и какви хора ще станем занапред ! ..
Хората ,които си учат и дават всичко от себе ще направят изпита, какъвто и да е.Сигурен съм.Ако не си уверен в знанията си може да се провалиш от толкова голямо притеснение.Трябва да сме уверени в знанията си и да знаем .че ще успеем.
![]()
Вече няма търпение да идват изпитите и колкото повече наближават, толкова повече имам чувството, че ще е супер лесно и, че ще го направяПървоначално написано от kamen971
.
аз уж ходих на пробен по БЕЛ ... и лесно, лесно, ма накрая к'во ... 77 точки |( ... по математика обаче много ме е яд, че не отидох ... вс имаха много слаби резулатати в класа ми и съм се паникьосала брутално ;ххх
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Вярвам ,че ще успеем поне през последните месеци от както съм в този форум видях,че има и други толкова нахъсани като мен да влязат.Изпитът ще е лесен и си слагам като минимум резултат по БЕЛ, 90т. и вярвам ,че ще имам повече!Първоначално написано от Pamaa
![]()
^И аз се надявам по БЕЛ да имам над 90 точки. С преразказа мисля, че ще се справя, само да не стане да се омотам на въпросите, въпреки, че на вс тестове в уч-ще ( формата на външното оценяване ) изкарвам 59-61 точки
.
Охх аз пък колкото повече наближават толкова повече се депресирам и притеснявампо български ми е лесно там съм сигурна че ще го взема но по математика
![]()
хем съм ходила на уроци обаче ако е някаква задача дет само кат я прочетеш не можеш да разбереш кво искат от тебе
там ш се издъня и съм сигурна най-много само уравненията да са ми верни
оххх ако продължа да мисля за това ще откача
![]()
![]()
![]()