.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Изпити след 7ми клас 2011 година !

понеже тази година ще се явявам на изпити по бел и математика, някой има ли някаква информация дали ще е труден теста и други подробности около матурите ? . .Благодаря предварително

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Ами реши си от миналата година тестовете. Във форума не знам да има врачки или гледачки. Ще е трудно ако не знаеш!
    I'm beautiful in my way....

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Еми никой не може да каже на пробните ходи ли мисля че по математика ще е трудно а по български на мене ще ми е лесно дано да ги взема...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Чакам SMS от Тангра, като прстигне ще ти кажа !
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от daq96
    Ами реши си от миналата година тестовете. Във форума не знам да има врачки или гледачки. Ще е трудно ако не знаеш!
    знам, че няма врачки просто някой може да е чул нещо

Град
    Карлово <33
    Айде сега сериозно.
    На четвъртокласниците тестовете тази година са били много трудни и се очаква и нашите да са такива. Става въпрос по БЕЛ. Имало е много изключения и т.н. Текста ще се пуска веднъж на запис и ще имаме 15 мин да си го четем сами.
    По Мат. се очаква също по-труден изпит, но аз ходих на пробен, изготвен от Съюза на математиците, и не беше кой зне какво, имам 70 точки.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Айде сега сериозно.
    На четвъртокласниците тестовете тази година са били много трудни и се очаква и нашите да са такива. Става въпрос по БЕЛ. Имало е много изключения и т.н. Текста ще се пуска веднъж на запис и ще имаме 15 мин да си го четем сами.
    По Мат. се очаква също по-труден изпит, но аз ходих на пробен, изготвен от Съюза на математиците, и не беше кой зне какво, имам 70 точки.
    Охх и на мен от едно място ми споменаха, че ще са доста трудни изпитите и по 2та предмета.. :Х
    Дано се справим !

Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    Еми никой не може да каже на пробните ходи ли мисля че по математика ще е трудно а по български на мене ще ми е лесно дано да ги взема...
    ами да, ходих на няколко пробни, но още чакам резултати .. мисля, че по български ще се справя по-добре от колкото по математика обаче

Изпитите са абсолютна пародия всяка година и се изискват минимални усилия, за да ги вземеш с прилични оценки. Слушай в час, попреглеждай си нещата вкъщи, решавай по някой тест и ще бъде предоволен/на от резултатите.

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Изпитите са абсолютна пародия всяка година и се изискват минимални усилия, за да ги вземеш с прилични оценки. Слушай в час, попреглеждай си нещата вкъщи, решавай по някой тест и ще бъде предоволен/на от резултатите.
    Абе не е точно така, защото за някои задачи трябва много повече логика!
    По БЕЛ на мен ми стига само да слушам в час, но по Мат. си трябва яко учене и трениране на мозъка, защото, ако не можеш да видиш формулата за съкратено умножение или просто си забравил някое свойство, всичко отива на майната си!

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    По БЕЛ на мен ми стига само да слушам в час, но по Мат. си трябва яко учене и трениране на мозъка, защото, ако не можеш да видиш формулата за съкратено умножение или просто си забравил някое свойство, всичко отива на майната си!
    Какво значи ,,се очаква,, ? Кой може да очаква ,звучи сякаш е очевидно.Не се знае какъв ще е изпита,може само да предполагаме.Аз пък мисля ,че изпита ще е на нивото на миналогодишния.Пробните изпити са по трудни,а изпита на МОН е за всички ученици дори и за най-лошите,което значи ,че не трябва да е толкова труден.Все си мисля ,че министъра ще даде и на тях шанс за оценка.

Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Какво значи ,,се очаква,, ? Кой може да очаква ,звучи сякаш е очевидно.Не се знае какъв ще е изпита,може само да предполагаме.Аз пък мисля ,че изпита ще е на нивото на миналогодишния.Пробните изпити са по трудни,а изпита на МОН е за всички ученици дори и за най-лошите,което значи ,че не трябва да е толкова труден.Все си мисля ,че министъра ще даде и на тях шанс за оценка.
    да ти кажа и аз на това да се надявам все пак този тест всички ще го решават и би трябвало да е лесничък, но ще видим..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Стига сте се вманиачавали покрай тези изпити.. Миналата година и аз бях така,да.. Но накрая изпитите излязоха доста лесни.. И да,наистина пробните изпити са по-трудни от истинските..

http://mon.bg/opencms/export/sites/m..._2010-2011.pdf

http://mon.bg/opencms/export/sites/m..._2010-2011.pdf
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Русе
    На мене съучениците ми ми казаха че на пробния били по трудни от колкото щели да бъдат на изпита по математика

На мене съучениците ми ми казаха че на пробния били по трудни от колкото щели да бъдат на изпита по математика
    охх и аз на това се надявам, ходих на един пробен беше доста лесен сравнение с няколко други.. но този лесния беше от съюза на математиците, а другите изпити бяха правени от някакви курсове, а там тестовете се избират от учители по математика от основни у-ща и не ми се вярва да е толкова трудно, но нз ..

Град
    Русе
    абе дано да са лесни защото аз ходя и на уроци и решавам почти еднакви задачи и като ми дадат някаква друга се оказва лесна ама на мене не ми идва на акъла как да я реша дано дано дано да са лесни

абе дано да са лесни защото аз ходя и на уроци и решавам почти еднакви задачи и като ми дадат някаква друга се оказва лесна ама на мене не ми идва на акъла как да я реша дано дано дано да са лесни

даноооооооооооооооо

Град
    Карлово <33
    Няма как да не се шашкаме/притесняваме, все пак от това ни зависи живота, защото, колкото и да знаеш и колкото да си ученолюбив, можеш нещо да объркаш и всичко да се провали и да влезеш в долнопробно училище. А в училища, в които не се иззисква учене и е голяма свободи, влизат мързеливите, а средата е определяща .

Под 'очаква' се имам предвид, че щом на четвърти клас са им дали по-трудни неща, то и на нас ще бъде по-трудно, все пак едни и същи хора го изготвят. Миналогодишните изпити са си направо трагедия. Невероятно лесни, но това, каква гаранция ни дава, че тазгодишните ще са такива. Смея да мисля, че ще е обратното!

Няма как да не се шашкаме/притесняваме, все пак от това ни зависи живота, защото, колкото и да знаеш и колкото да си ученолюбив, можеш нещо да объркаш и всичко да се провали и да влезеш в долнопробно училище. А в училища, в които не се иззисква учене и е голяма свободи, влизат мързеливите, а средата е определяща .

Под 'очаква' се имам предвид, че щом на четвърти клас са им дали по-трудни неща, то и на нас ще бъде по-трудно, все пак едни и същи хора го изготвят. Миналогодишните изпити са си направо трагедия. Невероятно лесни, но това, каква гаранция ни дава, че тазгодишните ще са такива. Смея да мисля, че ще е обратното!

охх .. мисля, че си права като казваш, че няма как да не се претесняваме, все пак от това зависи бъдещето ни и какви хора ще станем занапред ! ..

Град
    Varna
    Хората ,които си учат и дават всичко от себе ще направят изпита, какъвто и да е. Сигурен съм.Ако не си уверен в знанията си може да се провалиш от толкова голямо притеснение.Трябва да сме уверени в знанията си и да знаем .че ще успеем.

Град
    Карлово <33
    Хората ,които си учат и дават всичко от себе ще направят изпита, какъвто и да е. Сигурен съм.Ако не си уверен в знанията си може да се провалиш от толкова голямо притеснение.Трябва да сме уверени в знанията си и да знаем .че ще успеем.
    Вече няма търпение да идват изпитите и колкото повече наближават, толкова повече имам чувството, че ще е супер лесно и, че ще го направя .

Супер фен Аватара на icebulllet14
    аз уж ходих на пробен по БЕЛ ... и лесно, лесно, ма накрая к'во ... 77 точки |( ... по математика обаче много ме е яд, че не отидох ... вс имаха много слаби резулатати в класа ми и съм се паникьосала брутално ;ххх
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Град
    Varna
    Вече няма търпение да идват изпитите и колкото повече наближават, толкова повече имам чувството, че ще е супер лесно и, че ще го направя .
    Вярвам ,че ще успеем поне през последните месеци от както съм в този форум видях,че има и други толкова нахъсани като мен да влязат.Изпитът ще е лесен и си слагам като минимум резултат по БЕЛ, 90т. и вярвам ,че ще имам повече!

Град
    Карлово <33
    ^И аз се надявам по БЕЛ да имам над 90 точки . С преразказа мисля, че ще се справя, само да не стане да се омотам на въпросите, въпреки, че на вс тестове в уч-ще ( формата на външното оценяване ) изкарвам 59-61 точки .

Град
    Русе
    Охх аз пък колкото повече наближават толкова повече се депресирам и притеснявам по български ми е лесно там съм сигурна че ще го взема но по математика хем съм ходила на уроци обаче ако е някаква задача дет само кат я прочетеш не можеш да разбереш кво искат от тебе там ш се издъня и съм сигурна най-много само уравненията да са ми верни оххх ако продължа да мисля за това ще откача

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си