- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Релеф или мускулна маса?
С един приятел спорихме момичетата по кой вид момчета повече си падат...Релефни или с по- голяма мускулна маса?
Аз съм момче, но ще изкажа мнение, защото попринцип всяко момче трябва да се стреми към едно от двете. Аз лично не искам да бъда огромен гигант. Предпочитам да съм силен, но релефен - Street FitnesВсеки избира, де
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
колко си проос....Първоначално написано от funkey
Can It All Be So Simple ?
Гангстер си, батеПървоначално написано от xinfamous
Но като цяло въпросът е тъп. Всяка с мнението си. Предлагам ви да си намерите други теми на разговор...книги? Де да...
кооолко си малоумен тва е просто един въпрос нито сам някав мега релефен нито сам някав изцепен така че плс не се прави на интересен както и другия ^ И не виждам какъв е проблема да се постват такива теми като съм виждал далеч по малоумниПървоначално написано от xinfamous
П.С: Въпроса не беше към момчетата но щом повече те привличат нп
Ако мозъка ти е като глава на топлийка и 2-те неща, които споменаваш няма да ти помогнат.
Абе я стига сте се заяждали! Въпрос като въпрос. Като някоя пусне тема "Дупе или цици" се втурвате да отговаряте...
Аз предпочитам релф. Но пък зависи, от един момент нататък ако момчето е много слабо, а релефно и това не е за предпочитане. Примерно това е що-годе добре, но по-слаб няма да е хубаво:
http://cdn02.cdn.socialitelife.com/w...32010-lead.jpg
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Шкембе от сланина или бирено?
Стига сте се заяждали,наистина.. Това си е форум и всеки има право да изказва мнение или да зададе въпрос..
Иначе бих предпочела релеф..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз пък предпочитам мускулна маса, ама много, с химия, за да не мога да го вдигна
REGGAE BOOM <3
кво го нападнахте човека ,бе ...баси... най-нормален си му е въпросът. Даже е доста по-адекватна темата от повечето тип "грозен съм ма си харесах една пичка как да я сваля..." ,на които се надпреварвате да се изкажете.
Пич ,не че си ме питал ,но според мен си е най-добре правилни пропорции (т.е. нито едър ,нито слаб) + релеф.
Напълно съм съгласенПървоначално написано от Auriss
П.С:благодаря на всички за разбирането![]()
@funkey по мои наблюдения мога да ти кажа, че повечето се кефят на релеф повече отколкото на ММ.Преди бях слаб,направо вейкаама си бях релефен и ми се кефеха повече отколкото на някакви едри, а откакто наедрях и въпреки всичко си останах много релефен, отзивите са къде къде повече в сравнение с други едри хора
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ммм според мен релеф ти трябва нищо друго , тренирай Street Fitness![]()
Първоначално написано от Angeleyes
аз си тренирам мда но по мои наблюдения наистина релефа е повече харесван макар че голямата мускулна маса се постига много по трудно от колкото релефа
![]()
На първо място масатаНе харесвам слаби, но релефни. Маса+оформени мускули, идеално
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Релеф ... разбира се ! само едно момче познавам, което да е с масив и да му седи уникално, другите са като горили.
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
^ Хахахахахахахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
братовчед ми дето е на 1 годинка е по-здрав от тоя бе
![]()
![]()
Сега по темата:Значи
1.Няма да спиш - Ще станеш красавец
2.Ще пиеш бира,ще ядеш дюнери и чипсове мипсове и ще седиш пред компа!
Всички момичета ще се избият за теб!!! Вярвяй ми!!
They can all get fucked just stay true to you!
Аз харесвам здрави момчета.
all day... all night... what the fuck?!
абей няма да говорите за Francisco да не ви се скарам набързо.... тааа казвате ми,че това тяло не е секси ??Първоначално написано от louise1
[/img]
пък няма да споменавам изобщо за лицето му.... <3 ... ей такова тяло ми харесва...нито мн слаб(въпреки че някой са си такива по природа,нямам нищо против тях..) нито като гардероб...( иу!)