- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Релеф или мускулна маса?
Найстина си нямаш халхабер значи ако видиш някой мега изцепен прилично изцепен е сигурно че не е на хапове?Първоначално написано от jghgh
![]()
подкрепям мнението, че момичетата гледат плочките, но има значение и цялостната визия. смисъл няма да си паднат по някой тотално клечав,който не може да качи грам мускул, нито пък по някой напомпан, но пък мазен. трябва си го баланса, който трудно ще постигнат и клечавият, и мазният - и точно защото е трудно, ще се оцени трудът и ще се харесва.
@PotniqGuz и как някой ще ми казва ,че това момче било момиче и имало женски черти?
Ма ти... тука... момчета ли виждаш...?![]()
Къде са?
Да не са се скрили зад... късо подстриганата, млада дама?![]()
Абсолютно.и пооовяярвай ми това момче гореспоменатото Francisco Lachowski ее доста по-харесвано от теб със сигурност
Най-вече сред малолетните ученички.
А също така и в гей общтността.
Ужс, хората не търсят кой да ги обича, а кой имал плочки...
Темата си е чисто повърхностна,никой не е споменвал ако се влюбиш в някой гледаш ли го нацепен ли е или не,не изопачавайПървоначално написано от Righteousness
![]()
VijПървоначално написано от funkey
http://www.vbox7.com/play:0da45bba&start=56
Знаеш ли колко е тренирал?
Ама момичетата , ако не им покаже какво умее на лостовете - ще си мислят ,че си е обикновен , не много силен , а всъщност е корав като жилка..
Много яка тема се заформиОще някой мъж да се изкаже по кви тела с пада ?
![]()
Точно.. А когато някое момиче се разпише във ваша тема (относно женските тела) веднага я нападате, а тук не спряхте да си избивате комплексите.Първоначално написано от Auriss
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
funkey, ползвай си мозъка по предназначение, момко
никъде не съм казала, че всеки по-изцепен е на хапове, говорех конкретно за ренди ортън
и независимо кой как си е направил мускулната маса, имам правото да не харесвам мъже с форма на гардероби, независимо по какъв начин са си постигнали фигурата
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не знам, може би бих го нападнал това някое момиче, пишешто в наша тема... Ако това момиче, пишещо в наша тема, обяснява как момичетата не трябва да излъчват никаква нежност и женственост, а трябва да имат грубо и мъжко излъчване... ще го "нападна" това момиче.А когато някое момиче се разпише във ваша тема (относно женските тела) веднага я нападате, а тук не спряхте да си избивате комплексите.
Ако пък обяснява как мъжете трябва да имат изнежен и момичешки външен вид...
отново ще го"нападна" това момиче. (Или момче. Знаеш ли го какво е... )
Мъжете да си бъдат мъже, жените - жени.
Не им е работа на мъжете да бъдат "красиви" и "секси", това е работа на жените... Мъжете трябва да излъчват мъжественост и сила, жените - женственост и нежност. Тук "вкусове" не играят роля: ако се възбуждате от мъже с лицева структура на момиче... или от жени, здрави и яки като морски пехотинци... проблемът си е изцяло във вашия телевизор и вашата сексуалност.
Какви комплекси, какви чудесии ви гонят.
Мъжете да бъдат мъже, жените да бъдат жени, майка му стара...
^а ти какъв точно авторитет си ,че да даваш определение за това какво е мъжествено и какво неНе ме разбирай грешно ,но хвърлих един бърз сърч на този въпросния - оказа се супер известен фотомодел. Мъжествено ли е да живееш в издънена държава на заплата ,която на този примерно сигурно не би му стигала за гела по косата ?
Разбирам какво имаш предвид и донякъде се съгласявам с теб ,но начинът ,по който го натрапваш ,в случая лъха на избиване на някакво несподелено лично мнение.
Не знам какво влагаш в понятието 'мъж' ,но за мен означава сигурен в себе си ,достоен и 'на мястото' си човек. Ако по външния вид ще определяш дали някой е 'мъж' или не по-добре се замисли дали в нечии очи и ти няма да си я някой грозник ,я някое кухо дърво - хора бол ,мнения още толкова. Във всеки случай с изключение на 'най-вероятно' злобарската визия (която очевидно за теб е решаваща дали някой е или не е еди-какъв-си) хлапето е успяло ,което е достатъчно за да си заслужи уважението ми.
ПС: нищо лично ,но пък ти с твоя ник постигаш точно противното
За мен не това е от значение.. и да, искрена съм![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Пфф Да си мъж не означава само мускулна визия.
Мъжът не трябва да е страхлив, трябва да е смел, но със сигурност все пак трябва да излъчва и сила _ поне малко
А за онова момче ли момиче ли е , съгласен съм, че е гейче .
Но момиченцата си падат по такива ,, гейчета.
И хлапето не разбрах в какво е успяло?
Да се снима като модел щото бил красив ли?
Пък да не говорим , че и 10 годишно дете ще го победи на сила и издръжливост.
Да се снимаш ,,педалски'' няма нищо мъжествено..
Изразявам се остро за да провокирам.Разбирам какво имаш предвид и донякъде се съгласявам с теб ,но начинът ,по който го натрапваш ,в случая лъха на избиване на някакво несподелено лично мнение.
Това ли са нещата, определящи някого като мъж? Една жена също може да бъде сигурна в себе си, достойна и "на мястото си"... Тук става въпрос за визия.Не знам какво влагаш в понятието 'мъж' ,но за мен означава сигурен в себе си ,достоен и 'на мястото' си човек.
Ако имаш характер на достоен мъж на място, защо пък и да не приличаш малко на мъж?
Чета разни форуми...ПС: нищо лично ,но пък ти с твоя ник постигаш точно противното
Гледам... навсякъде nick-oве като... 'sexy_guzar88', 'ManOfYourDreams', 'bonbonceto90', 'Not_so_Bad' и други подобни лиготии.
Как па да не се напишеш 'PotniqGuz'...
Абе, а това с гейската снимка мъж или жена, е че не мога да разбера по мненията? (веднага ще разберете за кой питам)
Та на въпроса на госпожицата кой съм аз да наричам момичетата пикли? Човек, които е видял много, много пикли в тоя живот, безмозъчни същества, с които не може да се води адекватен разговор. И главното с което съм ги впечатлил са точно едни смотани плочки и ръце.(после не харесвали мускули дабе да...) Мръсни повърхностни животни ето това е масата...Мога да дам примери за момичета, които не знаят какво е гръмоотвод, щепсел и дори райбер....елементарни неща. А като заговорим за политика, история или спомена Сталин, настъпва мълчание. Ето една готина реплика: Ех сега защо разваляш хубавия момент с тия въпроси...
Тъп> По-тъп> Най-тъп> курва(скумрия) > кифла(пикла)
момче съм ама според мен е сто пъти по-добре релефното тяло
най-смешни са ми некви бичета с огромните шкембаци и мускули
http://prikachi.com/images/906/3495906K.jpg e тва е моя идеал за тяло
всички мускулни групи са идеално развити
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Релеф.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
От кръстта нагоре е добре наистина, но надоло в краката го няма, така че не всички МГ са идеално развитиПървоначално написано от cunt
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Мускули... колкото повече, толкова по - добре. И да, желателно е наистина да има поне релеф, но малко хора се занимават наистина.
Релеф , Релеф , Релеф 10хМускулната маса , понякога ме отвращава даже , гледайте да не прекалявате
:P
I want to be strong but sometimes I`m not sure...