- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и го кажа ?
Има едно момиче ( не по скайп както почти всичи работи ) с което не си говорим много много нито на живо нито и в интернета. Още преди 1 година ми започнаха чувствата преди 1 месец забравих за нея. Тази вечер сънувах, че сме само двамата на едно усамотено място и изведнъж тя изчезва времето се променя аз падам и не знам какво да правя. Изведнъж аз се събуждам и чувствата са ми пак на открито и реших да ви пиша защото сте по на ''ти'' с любовта
Как да и го кажа ?![]()
Какво ще и казваш?Не си говорите,почти не се познавате и ти искаш да отидеш да и изтърсиш,че я "обичаш"?Да не очакваш като и го кажеш да ти се хвърли на врата...?По-скоро ще я стреснеш.
Ако толкова искаш да имаш нещо с това момиче,първо се опитай да се сприятелите,разчупи леда помежду Ви.Нека поне малко да те поопознае,тогава шансовете да те отреже ще са по-малки.Ти ще усетиш кога е дошъл момента.
да наистина трябва да се поопознаете(да ставате все по-близки и по-близки) и тогава започни малко по малко да разкриваш чувствата си.
Отговарям ти само защото съм имала същия гаден сън и е ужасно!!![]()
Трябва да я "свалиш". Започваш да я заговаряш по-често. Хвърляш и по някой друг поглед. Закачаш се с нея... И когато видиш, че на нея това и харесва, можеш да я поканиш да излезете. Колко просто...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Обади и се в 4 сутринта и и кажи че си сънувал сън.
Добре, толкова ли е трудно да и кажеш едно здрасти, предполагам не е няква надута кифла, та ще ти отговори. След тва просто я заговори едно как си кво става нещо интересно .... измисли не знам! Пиши и по скайп няма да вземе да ти прати някви вируси ебаси !
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Очевидно още имаш тръпка към нея и ако искаш тя да има бъдеще-направи нещо.Сближи се с нея или направо й кажи,че ти харесва.
Започни да си общуваш с нея по-често.. Кажи й "здрасти".. Но недей точно в този момент да й казваш,че имаш някакви чувства към нея,защото щом не си говорите даже,надали ще се получи нещо..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първо ако искаш вземи па я заговори и виж какво ще ти каже ......![]()
Абе, афектиран си от съня. Занимавай се с други неща и постепенно ще ти мине.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
по добре първо се сближете малко и тогава и признай чувствата си :P