.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Любов от разстояние..

Няма да питам, какво мислите за тая любов има ли бъдеще и тем подобни, защото доста съм си почел из форумите,

Имам следния въпрос..
    сигурно това е най-болезнената любов която може да я има, и въпроса ми е как притъпявате цялата болка и страдание.. повече от половин година изживявам такова нещо и много се обичаме, но много боли.. виждаме се по 1-2 пъти в месеца.
    Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    За мен няма такова животно като "връзка от разстояние"

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Случи се да се влюбя в човек, който не е до мен и беше голяма грешка. Не ме е боляло толкова колкото раздялата ми с бившия..
    Това вече дори и не опира до търпение, най-много до блъскане на главата, защо си се хванал с този човек .. Следващия път няма да направя тая грешка!!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

изтрийте темата
    Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина!

Аз съм в същото положение много се обичаме и се виждаме 1 път месечно да ти кажа честно много ни е трудно обаче няма какво да се направи само и единствено търпение

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Търпение му е майката обаче.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ние се виждаме средно за 3-4 дена в седмицата, разбира се и имало и случаи, когато прекарваме само 1 вечер заедно, но разстоянието не ни спира и пътуваме по 4 часа с влак в едната посока. Но сме решили да заживеем заедно в един град и обмисляме всеки възможен вариант.

Но 1-2 пъти в месеца определено е малко. Нямате ли как по-често да се виждате? Обмисляте ли да живеете заедно? Тези неща са много важни, за да не се разруши връзката ви..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

наистина е много гадно,но обичате ли се разстоянието между вас няма да ви попречи. Мен също приятелката ми е далече от мен,но но се обичаме повече от всичко и имаме търпение , защото рано или късно ще сме заедно.Tака че спокойно има ли желание има и начин
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Не е невъзможна, стига и двете страни да са сериозни и да знаят на какво се излагат. Ако единия не е готов за това просто да не излага човека до себе си, на такова 'препиятствие' и да не го наранява излишно, няма смисъл от това..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    За мен няма такова животно като "връзка от разстояние"
    И а3 така смятам.
    Като се измъчвате и двамата,разделете се.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Желаеме щастие и стабилни нерви на твоята любов

Голям фен
    Връзката със сегашния ми приятел започна така-от разстояние.А днес,8 месеца по-късно сме в един град и живеем заедно
    Имайте търпение,ако и двамата усещате,че има смисъл да се борите за тази любов,ще ви бъде по-лесно.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз също веднъж направих грешката да се захвана с човек, който не е от моя град и съм се зарекла, че повече няма да допусна такова нещо. Много е трудно и общо взето няма как да притъпиш желанието да си с него/нея нон-стоп... Всички казвате "Търпение му е майката" - и аз така си виках, но в един прекрасен ден ми избиха нервите и си казах, че това е края и повече не мога по тоя начин...

Ако имате почти сигурен вариант, че ще заживеете заедно скоро или поне ще станете от един град, тогава има смисъл да се борите за нещо, но в противен случай...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    споко пич ако и 2 мата вярвате ще се получи
    моя случай е по тежък повярвай

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Любовта от разстояние е много силна, но и доста болезнена... И аз съм имала такъв случай - той имаше роднини в моят квартал и идваше всяка ваканция горе долу, но не се получиха нещата от моя страна и след 7 месеца се разделихме. Но ако вие се обичате много и си вярвате и сте търпеливи ще ви се получи и всичко ще е на шест

... Болната ми тема Ужасно много боли, чувстваш се сам, изоставен... Но се обичаме много и вече 2 години и повече изкарахме така - виждаме се за 1 седмица в месеца (като изключим ваканциите, когато се неразделни). Трудно е и то много, но пък ни крепи мисълта, че когато сме заедно всичко е като в приказка... Не можем да се наситим един на друг, по цял ден сме заедно... А когато сме разделени постоянно си говорим или си пишем по скайп... Най-гадно е като той трябва да си заминава... Идва ми да плача цяла нощ, но го преодолявам, защото знам, че ме обича и че скоро пак ще се видим. Важното е, че държим един на друг и че се подкрепяме, другото не е от значение
    lOve iS in The aIr

Това е като изпитание за любовта, не е лесно, но се преживява, все пак има телефони, skype... не е същото когато човека е до теб, но определено прави връзката от разтояние по-лесна. Преживяла съм 2 години така, не сме се виждали по 6 месеца...още сме двойка, даже живеем заедно. Когато си заслужава може да се изтърпи

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Трябва да си достатъчно зрял,да знаеш какво искаш от другия човек.Да имаш нерви и много търпение.Тези връзки имат толкова много плюсове и минуси.Толкова много страни...

Ако я обичаш ,ако тя е човека ...който те кара да се усмихваш всяка сутрин,човекът който те кара да се притесняваш да го желаеш все повече и повече ...дори нямат значение километрите.Имах такава връзка близо 2 години,естествено не свърши като в приказките ,но остават хубавите спомени и опита (:
    Бори се ^ ^
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Търпение и много любов ! А за тези които казват "разделете се" ае като не сте наясно не се обаждайте.Явно не сте се влюбвали и си нямате грам идея какво е да се разделиш с любимия човек.Макар само да си говорите,да си пишете,това значи ужасно много.Адски трудно е,но така връзките са още по-силни.

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    мисля, че е възможна такава любов, но трябва и двете страни да са много всеотдайни. При мен вече се налага да е такава любовта, но нещо не мисля, че приятелят ми ще се справи

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Желаеме щастие и стабилни нерви на твоята любов
    Е то 2рото ако го няма, няма го и първото.. В това число и търпението ако го няма ... Бегала раотата

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Трябва да си достатъчно зрял,да знаеш какво искаш от другия човек.Да имаш нерви и много търпение.Тези връзки имат толкова много плюсове и минуси.Толкова много страни...
    и двамата трябва да са зрели, не мислиш ли? Търпение и разбиране и от 2мата.. и да са наясно с това, че от разстояние не е лесно.. щото в крайна сметка 1ия остава с чепатия, а другия си прави кефа.. :/ ениуей..

Мега фен Аватара на sasha_90
    И според теб такава връзка има ли бъдеще?Струва ли се да страдаш,за нещо,което е обречено от самото начало?Замисли се,не си губи времето.Имаме само един живот и не трябва да го прекарваме в страдане за глупости.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    и двамата трябва да са зрели, не мислиш ли? Търпение и разбиране и от 2мата.. и да са наясно с това, че от разстояние не е лесно.. щото в крайна сметка 1ия остава с чепатия, а другия си прави кефа.. :/ ениуей..
    Да не би,когато няма разстояние да не се получава ...същото?Винаги единия остава "чепатия,а другия си прави кефа".Всичко е до характер,воля...всичко в едно както искаш го разбирай.Имала съм такава връзка и прекрасно знам,какво се получава на края. >.>
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си