.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

ВНИМАНИЕ !!! Пъпки по гърбаа ;хх

Здравейте,
    Имам някакви отвратителни пъпки по гърба. Мажа ги си с всевъзможни лосиони, кремове дори пробвах да си мажа гърба с лимон, някъде бях чела че помагало, но не те си стоят и са доста болезнени. Сега идва летния сезон и като съм с потници и тениски се виждат ОТВРАТИТЕЛНО Е!!
    Моля ви ако някой знае ефективен метод за премахването им да каже
    P.S Пробвах и със салицилов спирт не помага

Какви точно са пъпките?

Иди на дерматолог!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Червени ли са? С гнойно връхче ли са?
    Вариантите са два- или миеш гърба със същия продукт, с който си миеш лицето+ексфолиране с гъба при комедони, или отиваш на дерматолог и започваш борба с акнето по неговите указания.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

имам и петна някои са като черни точки имала съм и с бяло връхче Търкам си гърба с гъба всяка ве4ер такава от по грубите смис не е от мръсотия или нещо просто те са отвратителни

май ще е по-добре да отида на дерматолог, защото лосионите които ползвам за лицето си не помагат

Не лосионите за лице нямат нищо общо с това, което трябва да използваш за гърба си. Аз тъй като съм много вниманителна с кожата си, ходя често на дерматолог и използвам само продукти, които са ми изписани от него. Та идеята ми беше, че аз имах едни пъпчици по деколтето и ми изписа някаква смес и ми я правиха по поръчка в аптека. После като ми го дадоха беше в една обикновенна бяла тубичка и пишеше 'за външна употреба - деколте и гръб'. Всичко ми се изчисти, абсолютно всичко за отрицателно време. Още първата вечер като се намазах и на сутринта , почти нищо нямаше. После моя приятел имаше по гърба много гадни и аз го мажех, сега няма нищо по гърба, но бяхме със сходна кожа. Затова и ти иди на дерматолог и според кожата да ти предпише спирт. То е спирт наистина, но има разлика в съставките спремо кожата. Защото и една приятелка ходи за тези неща и ни бяха различни дозировките на съставките. Успех и действай, докато съвсем не е дошло лятото.

♫ Beautiful.. ♫

Супер фен Аватара на katericArofl
    Гледай ся:
    BioTrade Pure skin - това е един лосион, предписан ми точно от дерматолог и след ден-два дори се усеща резултатът.
    Купува се от аптека а цените варират 13-15 някъде в зависимост от аптеката. Маже се 1 или 2 пъти дневно с памук.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Мажи ги със спирт
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Мажи ги със спирт
    Мда, да засили омазняването и да задълбочи проблема.
    sladkish_14, ако в радиус от 75 км няма аптека, която да работи с такива прескрипции, какво правим?

Авторке, вариант е да си вземеш медицинска козметика за лице и тяло- за 20 лв си взимаш сравнително голяма туба и я ползваш сигурно половин година.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Е да аз знам че медицинската козметика е много ефикасна, но незнам точно какво да си взема, такаче ще отида на дерматолог. Благодаря на всички

Всички аптеки трябва да работят с 'такива прескрипции'.
    Ако иде на дерматолог, сигурна съм, че това ще й препоръчат

♫ Beautiful.. ♫

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Всички аптеки трябва да работят с 'такива прескрипции'.
    Като задължат всяка аптека да работи с магистрални прескрипции, ми се обади. Също не могат да задължат дерматолозите да предписват и работят с лекарства, приготвени по този начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си