.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Боядисване на косата

Здравейте! В момента косата ми е боядисана черна и сега искам да я боядисам светло руса. Кажете ми ефективен метод или качествен продукт с който мога да направя това. Благодаря предварително

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    не се боядисвам но според мен няма да стане от първия път
    I'm beautiful in my way....

Голям фен Аватара на daru6a1
    Трябва да отидеш на фризьор , за да ти я направи с обезцветител ( може няколко пъти да се наложи дори ) , след което да те боядиса ( неколкократно до достигане на желания цвят ) .. Тази процедура ще ти изтощи до такава степен косата , че няма да си го простиш

Град
    София
    Колкото повече я подлагаш на такива неща косата ти толкова повече неща и прави че да я подхранваш и заздравяваш .. ако се подложиш на обезцветяване, което е единствения вариянт за това което искаш да постигнеш поне един път в седмицата си взимай ампули за коса .. аз си взимам на Bio Oil с орхидея .. и помни много е важно също и с каква точно боя се боядисваш .. има професионални които малко или много щадят косата .. и такива по - евтинки кото общо взето са натъпкани с какви ли не химикали ..
    НАДУТА СЪМ С ТЕЗИ, КОИТО СА МИ БЕЗРАЗЛИЧНИ .. !!!

I ♥ machoka Супер фен
    бягай към фризьора
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от hotlove
    Колкото повече я подлагаш на такива неща косата ти толкова повече неща и прави че да я подхранваш и заздравяваш .. ако се подложиш на обезцветяване, което е единствения вариянт за това което искаш да постигнеш поне един път в седмицата си взимай ампули за коса .. аз си взимам на Bio Oil с орхидея .. и помни много е важно също и с каква точно боя се боядисваш .. има професионални които малко или много щадят косата .. и такива по - евтинки кото общо взето са натъпкани с какви ли не химикали ..
    Абе, един път оплескаш ли си косата с обезцветител и боя , ако искаш с хиляда мазила си я мажи , не можеш да ме убедиш, че това ти е в плюс за косата .. Такъв косопад може да те затресе , ами хубаво, че не ти се е случило на теб ..

Град
    София
    така е .. боядисаш ли се край .. и аз съм си правила какви ли не експерименти с косата за съжаление .. и сега се опитвам какви ли не начини да я възстановявам и поддържам горе - долу в нормален вид
    НАДУТА СЪМ С ТЕЗИ, КОИТО СА МИ БЕЗРАЗЛИЧНИ .. !!!

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Отиди на фризьор.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Иди на фризьор .. и го питай все пак за някакъв ефикасен продукт за защита на косата... защото от всички процедури през които трябва да преминеш, за да постигнеш желания ефект.. косата ти ще се изтощи ужасно много ..

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Трябва да отидеш на фризьор , за да ти я направи с обезцветител ( може няколко пъти да се наложи дори ) , след което да те боядиса ( неколкократно до достигане на желания цвят ) .. Тази процедура ще ти изтощи до такава степен косата , че няма да си го простиш
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Ще използвам темата да попитам тук да не правя нова.Моята коса е светло кестенява,лятото даже от слънцето някои кичури ми стават леко руси.Ако си взема най-светлия цвят шампоан оцветител ще ми стане ли руса косата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си