- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боядисване на косата
не се боядисвам но според мен няма да стане от първия път
I'm beautiful in my way....
Трябва да отидеш на фризьор , за да ти я направи с обезцветител ( може няколко пъти да се наложи дори ) , след което да те боядиса ( неколкократно до достигане на желания цвят ) .. Тази процедура ще ти изтощи до такава степен косата , че няма да си го простиш![]()
Колкото повече я подлагаш на такива неща косата ти толкова повече неща и прави че да я подхранваш и заздравяваш .. ако се подложиш на обезцветяване, което е единствения вариянт за това което искаш да постигнеш поне един път в седмицата си взимай ампули за коса .. аз си взимам на Bio Oil с орхидея .. и помни много е важно също и с каква точно боя се боядисваш .. има професионални които малко или много щадят косата .. и такива по - евтинки кото общо взето са натъпкани с какви ли не химикали ..
НАДУТА СЪМ С ТЕЗИ, КОИТО СА МИ БЕЗРАЗЛИЧНИ.. !!!
бягай към фризьора
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Абе, един път оплескаш ли си косата с обезцветител и боя , ако искаш с хиляда мазила си я мажи , не можеш да ме убедиш, че това ти е в плюс за косата .. Такъв косопад може да те затресе , ами хубаво, че не ти се е случило на теб ..Първоначално написано от hotlove
така е .. боядисаш ли се край .. и аз съм си правила какви ли не експерименти с косата за съжаление .. и сега се опитвам какви ли не начини да я възстановявам и поддържам горе - долу в нормален вид![]()
НАДУТА СЪМ С ТЕЗИ, КОИТО СА МИ БЕЗРАЗЛИЧНИ.. !!!
Отиди на фризьор.![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Иди на фризьор .. и го питай все пак за някакъв ефикасен продукт за защита на косата... защото от всички процедури през които трябва да преминеш, за да постигнеш желания ефект.. косата ти ще се изтощи ужасно много ..
Първоначално написано от daru6a1
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ще използвам темата да попитам тук да не правя нова.Моята коса е светло кестенява,лятото даже от слънцето някои кичури ми стават леко руси.Ако си взема най-светлия цвят шампоан оцветител ще ми стане ли руса косата?