- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване при момчетата на краката с какво ?
Здравейтезнам, че има такива теми но никъде не е посочено точно с какво си обезкосмявате краката момчета
с Биг-че знам че не е дълготраен ефект
С епилатор нормално ли е ? и ако да какъв
и извинявам се за въпроса но над коляното до къде се стига ?
Трябва ми в домашни условия
![]()
С бик-че по-добре недей, но попринцип може. Иначе най-добре си купи кола маска от аптеката. Би трябвало 2-3 тубички да ти стигнат.
със самобръсначка ставо още по-зле .... както и дипилатор .... така че най-добре кола маска или епилатор (и - да ... счита се за нормално).. може и с някои от ония лентички .... епилаториии много ... най-разпространени мисля че са brAun, но няма голямо значение марката стига да е качествен ..... До къде ?![]()
еми ти си решаваш но не мисля, че ще изглежда много добре само половината, особено ако ее ... по-гъста растителност ....
![]()
![]()
ПП. - и все пак ако не са толкова забележими косъмчета по-добре си ги остави ... но ти си знаеш![]()
Бе ти момче ли си кво си ?! Щял да си маха космите по краката пхах , тва тряя си бахти долнопробния гейИначе както каза съфорумничката по-горе с кола маска , нека те боли много , за дето си врътнал резбата
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
С нищо!
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
С кола маска и с епилатор е най-дълготраен ефекта.. Но трябва да знаеш,че ще те боли.. Тъй като не си свикнал на подобно нещо..
Иначе със самобръсначка или с крем-депилатор също може..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Вие хубаво казвате гейско, ама нека го казват само момичета и то такива които ходят с някакви космясали горили.
Най-ми е смешно някое момче, дето едва брада му расте и с лупа трябва да му гледаш космите на краката, за да ги видиш, да вика че било гейско да се бръснеш. Тва може да го каже само някой космясал, на някой който се е обръснал, а не някви с руси косъмчета или някви едва забележими да разправят наляво надясно кое били гейско и кое не.
Или пък такива дето нямат пукнат косъм по гърдите да разправят че било гейско да се бръснеш там...........върха на простотията!!!
Аз моите крака ги бръсна само лятото, и не ми е някаква мания да нямам нито 1 косъм по тялото си, а просто да не изглеждам ужасно. Махам ги само 3-4 пъти и тва е..
Не си ме усетил явноПървоначално написано от NAPAST94
![]()
Говоря за краката , а не за гърдите и подмишниците. Не сериозно ти чуваш ли се ?!
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ако ще действаш с епилатора си подсигури наркотични в-ва тип А, алкохол или сауна. В противен случай- търпи неразумни юроде!
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Да имаш много косми по краката е грозно, ФАКТ! Говорим за много!
Някое момче, което е със светли косми, или тъмни, но малко, да ти каже че си гей задето си бръснеш краката --пълна тъпотия. Все едно някой с 20см хуй да каже, не ги разбирам тия с 10сантиметровите пишки що си ги уголемяват.
Момиче, чиито приятел се бръсне навсякъде, да разправя че не и пречели космите на определени места, ама нали приятеля и нямал там косми, ма нямала нищо против и да има, също ми се струва тъпо.
Да се бръснеш със самобръсначка не е добра идея, евентуално само първия път, после кола маска. С бикче пък да се бръснеш, още по-зле.
Кола маска му е майката![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
темата ти не е за тук
Hostis Honori Invidia
RageAgainstTheMachine - Искам отговор по темата(не лични комплекси) Трябва ми за лятото
и досега не съм го правил
И не не съм "врътнал резбата"
Махам си космите само около половия орган и мишниците евентуално и краката лятото
Въпрос на избор не на сексуална ориентация
Променете селското си мислене най-после
![]()
Първоначално написано от Cucko0
А за къде е ?![]()
Зае*и, не знам за останалите момичета, но на мен ми отвратително да видя момче с ужасно космати крака ... И моя приятел не си бръсне краката, но не е много космат... Това смятам за нормално ... Но да имаш няколко санта косми на краката и то тъмни, за мен поне е страшно отвратително. Ако искам да гледам горили ще ида в зоопарка... И не излизайте с тва, че истинският мъж е космат... Истинските мъже да не би да са маймуни ?!
Най-добре е с кола маска .. С епилатор става по-бавно.. и следователно по болезнено .. докато с колата, храс, храс и след минута два не помниш болката ... Над коляното ти си решаваш до къде, все пак зависи и до колкото си космат там.
Пфф най-скапаното мнение,което съм чела някога.Много консвервативни разбирания имаш.Това,че си маха космите по краката го прави гей ? Хахахах,не е истина просто.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Още малко и хигиената ще я приспаднат към гейските работи, че то е вредно да се поддържаш... Като иска момчето ще си прави каквото си иска, като какви се явявате вие да определяте кое е гейско и кое не, извинете ме..Първоначално написано от againstyou
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
+1 имате б*си разбиранията !Първоначално написано от againstyou
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз ползвам едни лентички..кола маска май ги наричат. Обаче приятелката ми ми ги купува.![]()
You me at six
Благодаря на всички за бързите отговориА този епилатор да ми препоръчате нещо защото мойта приятелка ползва един но каза че бил стар и с него боляло доста
а с тези по новите не било така
Благодаря предварително :P
Какво лошо има да си махне космите по кракта?!
Леле. .
В моя клас има 6 момчета ( от 13 ), които си ги махат, седми клас съм!
Един приятел, който тренира футбол, ми е казвал, че супер му се справали краката под корите.
Все пак всеки си прави своя личен избор, който зависи от това дали му е комфортно, или не!
Айде сега да не кажете да не си маха и космите под мишниците, за да бъде по мъжествен!
Пхаха. . ограничени хора![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ми аз пък го намирам за страшно тъпо, момче с по-епилирани крака от гаджето си .. омг я стига.. ако си космат като маймуна да ама за 2 косъма .. сри ;д
А бе какви ви коли маски, самообрасначки, кремове и т.н. шибайте си едно бик-че и после се кефете на краката си.В селото ми има 2 ма, 3 ма, които не си бръснат краката, всичко друго бик-чета и машинки.
![]()
+1, обаче без самобръсначката.. кола маска и епилатор са най-добрия вариантПървоначално написано от SmilezZz
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
P.S забравих да добавя, че крем-депилатоар е същото като самобръсначката.. пак растат черни и дебели, и ще имаш проблеми)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]