- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка
Колко време лапате на едно момче докато свърши?
Кефи ме как днешната младеж активно послъгва.![]()
Welcome to the Jungle...
Различно. Зависи колко е възбуден, от колко време не е мастурбирал, дали е в настроение за това (не се шегувам, случвало се е да не е, слава Богу, после си променя мнението).
Имало е случаи на по буквално 3-4 минути, имало е случаи и на 15.![]()
Последния път ми духаха 10 мин и накрая жената се ядоса и почна да ми бие супер бързо чикии и немаше как да не свърша![]()
аз мисля, че се кефят по-скоро докато свършват върху гърдите ти..
хъхъ,днес ме питаха същото: зависи,може 5,10,15 минути. Потруди се и ще се изненадаш![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Или в устата ти.Първоначално написано от klitoranka95
Живея за физиономията, която прави, когато ме чуе как преглъщам.![]()
Зависи от техниката.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз в началото като бях по-неопитнанали правя му свирка..... после се умарям почвам с ръце ,после пак с уста към 10-15мин и се ядосвах и почвах бързо с ръка и точно малко преди да свърше вече не си усещах ръката
и му казвах : "
заболя ме ръката" и той се усмихваше и ми казваше "нищо с времето ще свикнеш"
Понякога много си се смея в такива ситуации
![]()
Мъж тип трабанче, 2 такта и впръскване
Mного малумен въпрос иначе... ще лапаш колкото треа, като се измориш малко ръчички, ала бала
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Философските съждения на малките свиркаджийки! Безценно!![]()
Любовта е лудост!
A как се прави свирка ???
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
http://www.emotion.bg/viewtopic.php?f=33&t=6682Първоначално написано от Daisy11
Никой не се ражда учен.. ето малко инфо.. направи си една и си свиркай на воля!![]()
![]()
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Първоначално написано от Despiteful
![]()
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
Тук всичко е до нагласата и наи вече до предраположението ако те кефи много девоиката
иначе тук пишете за 1 минута
ее стига бе това е излагация бе
ужас//
всичко е до моментаимаш ли шанс да го уцелиш
)
А забавното е,че си вярваш.А още по-забавното е,че си 7-8 клас.Първоначално написано от louise1
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Добрата свирка е разнообразната свирка, не да хванеш да лапаш и напред-назад докато не ти напълнят устата.
Трябва чат-пат и други неща да се правят.
Продължителността е според зависи, но под 2-3 минути си е чисто изнасилване(или насилствено вадене на бяла течност от пенис - както ви звучи по-добре).
Над 15-20 минути вече си е чисто плюнчене и лигавене, тва е кур все пак, не биберон или дъвка..
Всеки твърди че обича да му духат, но за мен секса не е пълноценен без свирката(не всеки път де). Така че .. образовайте се малко или най-лесно искайте обратна връзка![]()