Цитирай Първоначално написано от modelcheee
Ако си на м-тел може и тва да се случи . Бащата на една фр е съдил мтел за такива измами . Нищо не стана но поне не все пак :Д смени си оператора и поне кажи кой е ! И това не е смао в бг . На много други места има други проблеми но все бг ви е в устата . В бг това в бг онова ама нищо хубаво не сте казали аре изчезвай и билет мога ти купя (н)
на 100% съм сигурна че това е Мтел.На тези т......и им скапаха системата нали уж бяха най силните най големите и някои им го шибна и им скапа системата и сега си правят каквото си искат пишат си сметките както си искат. Аз също съм потърпевша и то не един път все ми праскат едни сметки та свят ми се завива уж проверявам оставащи минути,сметки и кажат една а пък по фактура идва друга.Последната сметка си я проверих и ми казаха 21лв. отивам да я плащам и ми казват 28 мошенници във офиса имаше една камарка със жалби и оплаквания и даже една съседка ги осъди бяха и траснали една сметка 132лв. тя подаде жалба и после ги съди и тези мафиоти и опростиха 100лв. плати само 32.поиска разпечатка и там пълни измишлиотини лъжи.