Цитирай Първоначално написано от drago0
Забога, какви са тези мобилни оператори?!
Вторник, ми се обажда оператор и ми вика: "Здравейте, имате възможност, да ползвате 1 месец мобилен интернет, след това, ако проявите желание може да продължите да го ползвате срещо 5лв. месечна такса". Ми викам си 1 месец free нет? Що пък не? До 24ч., казаха, че ще е активираннн.. такам.. За лош късмет на другия ден ми изгоря компютъра и го занесох на сервиз, следващият ден, става ии оо верно нямам комп.. ама чакай имам безплатен интернет.. супер, и си сърфирах. Днес поглеждам сметката и от 12.80лв. - 94лв. хихихи СТРАХОТНО просто... та просто искам да кажа, че тея оператори са си е**ли майката !
И подяволите случва ми се за втори път да ме цакат! :X
Първият път 200лв. сметка имах, уж безплатни минути към всички оператори а-у, звънкам туй-онуй, проверявам минутите все ОК, 100, 80, 20, но не и 0, иначе после отивам 200лв., като лимита ми беше 100, и ги питам, как така 200, при лимит 100? И нагло, нагло оня с извинение боклук, ми вика: "Ами системата ви е изтървала, съжелявам".
Просто нямам думи.. кога ли ще се оправят нещата в тая пуста държава... май никога, нямам търпение просто да завърша училище и да се махна от тая скапана държава.
Обади ти се оператор от М-Тел ?!?!?
Да, операторите стоят в офисите и вместо и приемат обаждания, звънят на хора като теб, за да им предлагат оферти

Моля ти се..