.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Hitsugaya
    Guest

Обезкосмяване на краката ?

Момче съм искам да попитам бяха рекламирали и някакви епилатори , които намалявали болката и тем подобни.
    Някой знаели за нещо такова ?
    Също тея Лентите Viet или каквито бяха там , за тях какво мислите и с тях ли е болка ?

Град
    na palatka sam v momenta
    Болка си е с всичко това, че по рекламите казват, че с veet не боли, не значи че наистина е така вече за епилаторите незнам, може би с тях е по различно
    Най-лесният начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш!!!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Еййй значииии всяка 5 тема е с такъв въпрос.Ставате банални вече "Боли ли с кола маска?" "А с епилатор?" "А колко струва тва и онова?"
    За вас ТЪРСАЧКА няма ли бе хорааа?!?!
    Всяко обезкосмяване на краката с изключение на бръсненето БОЛИ!!!

Ne6tata pri obezkosmqvaneto ob6to vzeto stoqt taka-ako boli pomaga,ako ne boli ne pomaga.Mazila i krem4eta ot sorta na Veet imat tolkova netraen efekt,4e dokato stane6 na sytrinta ve4e ima6 kosmi.Pri samobrusna4kata istoriqta e absoljutno su6tata,samo deto ima risk da se poreje6.
    Nai-dobroto i si ostava epilatora.Pone za men.Purvite nqkolko puti boli,no posle se privikva kum bolkata i svikva6.Ne kazvam,4e e syper priqtno,no pone e nai-dulgotrainiqt metod.A za lazerite ve4e nz...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Kola maska,epilator,lenti4ki-boli,no se svikva.Pyrvite nqkolko pyti shte boli,posle nqma da pravi takova vpechatlenie.
    I az sam gledala reklamata za tozi epilator,no ne moga da se setq kak se kazva.Kolkoto do lentichkite na Veet-ne sam dovolna ot tqh,na reklamata mnogo preuvelichavat.
    Nai-dobre si napravi kola maska.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

епилатор без болка нема,мили,нема

Guest
    braun 5680 рекламират за 4 седмици гладки крака,аз имам такъв и първо ползвах стартера с масажиращите ролки не болеше много но след това почнах с 40 пинсети ааа после махнах и масажиращата глава след няколко пъти и не болеше много.даже ме боли пове4е с масажора отколкото без

pffff pi4 nedei s epilator....adski mn boli....po-huu hodi na kola maska az toq epilator nemoa go turpa kola maskata boli mn po-malko a puk brusneneto verno e mn netraino
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от jyji
    Nai-dobroto i si ostava epilatora.Pone za men.Purvite nqkolko puti boli,no posle se privikva kum bolkata i svikva6.Ne kazvam,4e e syper priqtno,no pone e nai-dulgotrainiqt metod.A za lazerite ve4e nz...
    az bqh po su6tiq na4in... o6te ne sum sviknala napulno no turpq

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Омг 2007 година :X

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си