- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Не работещи копчета на телефона
извинете че ви пиша но съм сама и не знам какво да правя. Имам телефон LG GB220 навън валеше и излязох бях цялата мокра но телефона не беше мокър когато го отворя и затворя всичко си е наред но копчетата не работятне знам какво да правя вадих му батерията и когато пак я сложа телефона се включва сам без да натискам нищо а копчетата пак не си работят може ли да е заради гръмотевиците сега съм му махнала всичко но гаранцията му е изтекла не знам дали можете да ми помогнете, но ако знаете поне нещо малко ще съм ви благодарна да ми кажете
![]()
разкачи го докадето можеш(целия)и го исуши на макс с сешоар и го остави да исъхне
нямам сешоар но ще го оставя да изсъхне ако изобщо е имало вода но какво мамка му е станало че копчетата да не работят![]()
какво му е?Първоначално написано от MrCreeper
Еми влязла е вода в телефона и е станало така да се кажа късо съединение. Изключи го махни батерията и както ти казаха го изсуши. Но сигурно ще му трябва сервиз.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Охх гаранцията му свърши мамка му нищо тати има приятел дет се занимава с такива работи но ви благодаря че ми обяснихте
занеси го на ремонт и ще ти го оправят преди 1 нокиа 1208 беше паднал в кенефаПървоначално написано от CherryBell13
![]()
и го занесох на ремонт и тръгна,но ремонта да стане в най-скоро време до 1 ден да не се преебе телефона.
Охх оправи се, суших го на духалката и като го занесох при един приятел на баща ми си се оправи от само себе си![]()
Честито на печелившите.