- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Розова Вода .
Винаги съм си почиствала грима на лицето само с вода .. без никакви лосиони или нещо друго .. и мисля да опитам вече с нещо друго , не с водаи понеже не ми се купуват лосиони и разни там , искам да попитам дали според вас розовата вода става за почистване на грим
![]()
На моята розова вода пише, че почиства и хидратира. Не знам дали би махнала грим. А ти какъв грип ползваш, че се измива само с вода?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ами като си слагам фдт .. и си го измивам само с вода![]()
То аз не мисля и че водата само премахва добре фон дьо тена..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз си слагам розовата вода след като си ексфолирам лицето,ама незнам дали маха фдт![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
По добре си купи някакъв гел, че най-малкото, което може да стане, от това НЕпочистване на лицето, е да ти излезнат пъпки.
Все пак, ти си знаеш.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Почиствай си грима с чист зехтин. Почиства ИДЕАЛНО. А и кожата след това става много мека... Не е реално как с 1 движение маха всичката чернилка от лицето. Опитай.
Koshtramba,става ли за почистване на спирала/молив/очна линия ? Веднъж бях пробвала,ама погледът ми яко се замъгли и в продължение на няколко минути не виждах добре;..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ами на мен точно молив/очна линия ми изчиства без НИКАКВИ усилия.. Само гледайте да не вземете да си чистите очите със зехтин с люта чушка, че една приятелка така веднъж не беше видяла етикета ...![]()
Аз даже съм си сипала зехтин в едно малко шишенце, от някакво масло май беше, ползвам си го с памук и ми е супер удобно...
Слагай по-малко количество зехтин просто. А иначе е нормално да ти се замъти.Разтъркваш очите или изплакваш леко с вода, то пак си седи лееко мазничко и хидратирано. Преди лягане, ако го правиш не вярвам да ти е кой-знае какъв проблем.
![]()
Благодаря,ще пробвам![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
По-скоро НЕ.
Купи си пяна или гел![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Най-добре почиства също бебешкият сапун. Но не от тези евтините, а с прополис и билки, имаше един на Клоран, който е доста голямо количество, около 7-8 лв, но ако се използва само за лице, стига за месеци !
![]()
Аз пък си го почиствам с тоалетно мляко на Регал и после тоник от същата серия. А това със зехтина наистина е интересно, ще взема и аз да пробвам (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Розовата вода не е предназначена за премахване на грим,а за дефинфекция и почистване на лицето,антиалергенно действие,тонизира кожата,помага при изгарания,ухапвания от насекоми.