- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме или не?
Здравейте! Имам един приятел от класа, който от няколко дни показва интерес, както и аз към него. В даскало само ме гъделичка, прегръща..Попита ме според мен той дали е хубав и умен.Като го попитах аз според него кое момиче от класа умно и красиво той каза че съм аз..Даже ме попита имам ли си гадже! Всичко въобще беше наред, мислех си че ако нещата се развиват така, скоро ще сме гаджета.. Е да, но той ми каза, че си има гадже.. Но аз имам чувството , че ме лъже, за да ревнувам. Имам си предостатъчно доказателства за това.. Въпреки че момичето, за което той ми говори е истинско - познавам я, просто не искам да повярвам, че е истина.. Според вас харесва ли ме, и ако разкрия чувствата си дали ще избере мен?
Има те само за приятелка .Приеми го и не им се меси и пораснете
Бааааааааа много скапан случай .. ;x Остави го и да не ти пука за нищо![]()
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
ауе земи му кажи нали там че го харесваш и ко ще да стааПървоначално написано от LoveYou95
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Той е обвързан,приеми го..
Държи се просто приятелски с тебе,в което няма нищо лошо.. Но до тогава,до когато и ти го смяташ за просто приятел.. В случая ще ти е гадно,но ще го преодолееш..
Продължи си напред с друго момче,а с въпросния си останете добри приятели и продължавайте да си споделяте / говорите..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хора, мерси за отговорите, но преди няколко минути се досетих, че той ме лъже. Ето основанията
1. Още преди а ми каже че е гадже с това момиче (да го наречем А) , той ми каза, че ще излиза с негов приятел и две момичета (същата тази А и нейна приятелка Б) И аз като го попитах коя от двете му е гадже, ми каза че е бил гадже с Б, но са скъсали. НО не ми споменава, че в момента е гадже с А.
2. Спомена, че щял да ходи на рождения ден на уж неговото гадже А , но преди това ми беше казал че брат му е болен и трябва да си остане у тях да го гледа
3. Като го попитах какъв подаръка му, той каза че бил някакъв мечок на който пишело обичам те, и ми каза, че си нямал и на идея защо го е купил, като не яя обича - знак,че не са гаджета.
Така, значи официално доказах, че не са гаджета. Тогава защо си измисли всичко това - за да ревнувам ли ?????????? Това знак и е че ме хар?
не, верно.. заеби го
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
И как пък го реши,че като няма чувства към нея,означава,че не са гаджета ?Първоначално написано от JustForFun
Пробвай ,ама т'ва са детинщини.Просто не знам дали има смисъл да си губиш времето с такива глупости ...
1-во. Спри да мислиш.
2-ро. Просто опитай пък каквото ще да става .. Няма какво да губиш
Защо да го оставя, мисля , че имам шанс с него. Днес в училище само ме прегръща и сигурно поне 5 човека ме попитаха дали сме гаджета. В часовете го хващам да ме гледа и по цял ден си говорим. Мисля да му кажа, но все пак трябва да съм сигурна, че ме харесва.
Аз съм напълно в същото положение само, че аз не изпитвам чувства към него.
Просто това е един вид много добро приятелство. Повярвай ми..
Знам, че имаш надежда, но просто са ми много познати тези случаи, и всичките са завършили само с приятелство .. дори в по-лошия случай с омраза. По-добре недей да правиш нищо. По-хубаво си бъдете добри приятели.. и си намери момче, което не е от твоя клас, защото момче от същия клас 1во че много трудно се забравя и 2ро, че просто след раздялата /която е неизбежна/ не оставате приятели![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Защо да останем приятели, при положение, че той се държи с мен като с гадже???
А и също така ставала съм гаджета с хора от класа и след това си оставаме много добри приятели. Просто зависи от човека.
не е лошо попр да храниш надежди .. но в този случай мисля , че ако те харесваше нямаше да се занимава да те разиграва с такива простотии ... или го остави и си останете приятели .. или му кажи и се мъчи 2-но повече : )
Последното ти "доказателство" е най-голямата пародия. Това че ходи с нея не значи, че я обича. Много са далеч двете понятия - любов и харесване.
Остави го. Ако те харесва, той ще я направи въпросната крачка към "нещо повече".
Направи всичко вазможно да ти предложи!!! Трябва човек да е нахален за да сбъдне мечтите си.
Love is like the wind. You can not see it but you can always feel it.
Човек, то се личи, че много искаш да му кажеш, че го харесваш. Едно не разбирам, защо питаш другите за съвет, като си вече решила?
НО, имам съвет, бъди интересна за момчето - разсмивай го, излизайте с него и е много възможно не след дълго да скъса със сегашната си приятелка (още повече, ако не я харесва и ти го казва!) Може просто да не е сигурен, че го харесваш, за да направи крачка напред.
С интерес ще следя развитието на събитията![]()
Taylor Swift - Teardrops on my guitar ...мисля че знам песента за твоя случайй ! ~ (nod)
Ми мила, в затънена ситуация си.. просто събери смелост и му кажи.. ако не стане... знай че ще си намериш по-добър![]()
В любовтта ключовата дума е приятелство![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Ами да вземеш да идеш при него ли?!.. Да го питаш.. а ако нямаш смелост, защо не го направиш по скайп![]()
![]()