Здравейте! Никога до сега не съм писала за такива неща във форуми,но просто вече нямам приятелки с който да споделям. Започвам с това,че имам приятел от 2 години и половина както знаете първите няколко месеца в една връзка са перфектни, е при нас беше повече,но незнам изведнъж какво му стана. Започна много да ме ревнува естествено, защото му дадох повод,но поправих моята грешка от тогава се чувствам изолирана от целия свят постоянно съм си вкъщи телефона ми беше сменен заради него и сега в новата ми карта имам САМО неговия номер не излизам никъде освен с него. Та да дойда на проблема ми от 1 месец започна много да ме съмнява той започна да излиза много редовно ( а преди не го правеше) понякога стават такива неща като например ( беше ми паднала батерията на телефона за това беше изключен) или пък (телефона беше в другата стая и не го чух извинявай ) освен това попринцип винаги ми се обажда и ми казва къде ще отиде и такива работи а сега нищо не ми казва нито къде е нито с кого е. Започна да ми казва, че ще се виждаме само 3-4 пъти в седмицата което е неразбираемо като се има предвид,че преди излизахме всеки ден. Хубаво това го приех аз да немога да излизам а той да си ходи където поиска. Когато му поискам секс винаги отказва. Та въпроса ми към вас е какво подяволите му става? Иска ли да е с мен? Дали си има друга за да ми говори такива неща? Моля ви помогнете!