.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Повече от фен

Пигментни петна или бенки

На лицето имам такива неща ----> http://prikachi.com/images.php?images/391/3678391T.jpg и http://prikachi.com/images.php?images/392/3678392F.jpg

но незнам по-точно какво са .. пигментни петна или бенки ?? имате ли някакво мнение по върпоса, моляя помогнете
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Мега фен
    И хубави снимки си постнала ,даже

Ако е каквото си мисля - т.е. мънички и твърди - най-вероятно с мръсна ръка си се пипала. Случвало ми е е и на мен ,но по горната част на дланта ми бяха излезли - безцветни и като ситен обрив.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    И хубави снимки си постнала ,даже

Ако е каквото си мисля - т.е. мънички и твърди - най-вероятно с мръсна ръка си се пипала. Случвало ми е е и на мен ,но по горната част на дланта ми бяха излезли - безцветни и като ситен обрив.
    ами незнам, но са ми от повече от година .. просто искам да ги премахна много ме дразнят
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Повече от фен
    Град
    Видин
    ако са бемки малко трудно ще ги махнеш

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Лунички?! На мен малко на това ми заприлича,но ако качиш свестни снимки ,може и да си проличи. Ако пък толкова те дразнят иди на дерматолог.
    maDamn

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Приличат ми на лунички...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    на мен на бенки тъй като и аз имам на същото място 1

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен
    съжелявам, но не мога да кача по-хубави снимки тъй като нямам с какво да снимам по-добре .. ами да речем, че са пигментни петна или лунички , как да ги премахна??

Повече от фен
    с този крем дали ще стане -- > http://krem-za-men.de31.com/%D0%9A%D...80-p-2287.html .. за какво друго мога да го използвам ... дали е удачно сега да го използвам, при условие , че пго ползвам преди лягане и така няма да е пряко със слънцето на светлина да се изразяая така ..
    и имам още един въпрос как да направя сок от краставица ( знам че е много тъп, но .. ) моля ви помогнетеее ..

Повече от фен
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от mee3
    с този крем дали ще стане -- > http://krem-za-men.de31.com/%D0%9A%D...80-p-2287.html .. за какво друго мога да го използвам ... дали е удачно сега да го използвам, при условие , че пго ползвам преди лягане и така няма да е пряко със слънцето на светлина да се изразяая така ..
    и имам още един въпрос как да направя сок от краставица ( знам че е много тъп, но .. ) моля ви помогнетеее ..

сокоизтисквачка ?!

Повече от фен
    нямамм сокоизциствачкааа ..

Мега фен
    Намажи се с таратор тогава

Приличат ми на бенки, аз също имам по една от двете страни на носа. По рождение са си, а и съм питала лекар за всеки случай. Най-добре отиди на дерматолог, за да ти каже със сигурност А иначе за краставицата - и аз се чудех като нямам сокоизтисквачка как да изцедя сока... По принцип по-големите краставици са по-старички и имат повечко сок. Вътре към семките е доста воднисто... Мисля, че ако изкарам тази сърцевина със семките и го изтискам ще стане. ;д От няколко дни ще пробвам и не мога да се наканя

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Пробвай с избелващи маски,но не мисля,че ще има особен ефект.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако са пигментни петна - ахромина помага.
    Маска с изцедено кисело мляко - слагаш го на филийка хляб и чакаш + магданоз в него.
    Също, можеш да сипеш в буркан домашна ракия и да сложиш много много магданоз, като с това си чистиш лицето всеки ден. Помага при разширени пори, мазна кожа, етц.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен
    кремаа pally според вас ще ми помогне ли да махна 4/5 лунички от лицето си .. ако се мажа всеки ден поне да ги залича ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си