- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Pure Active употреба
Искам да попитам дали продуктът Garnier Pure Active Exfo-Brusher е подходящ за всекидневна употреба?
Знам, че май е подходящ за честа употреба, но това всеки ден добре ли е?
много изсушава кожата
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ако си с мазна кожа може и всеки ден да го използваш, но иначе недей, защото изсушава кожата много.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Е не съм с мазна кожа, даже имам изсушени места от един друг крем.. Значи ще ползвам по-рядко.
ДаПървоначално написано от nomatterwho
Или пък ако решиш всеки ден да си го миеш си вземи етерично масло и вечер след като си измиеш лицето си сложи от маслото (примерно от гроздови семена на икаров, полезно е за кожата) и лягаш да спинкаш![]()
Аз пък преди го ползвах всеки ден, даже може да се е случвало и по два пъти, но не ми е правело проблем. Слагам тоник и крем и всичко ще е точно.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Говорих с козметичката ми за този Exfo-Brusher и тя каза, че тази "специална четчица" става да се почиства лицето 1-2 пъти в седмицата, а не всеки ден, и както казаха другите - изсушава кожата, хубав е продукта, но ако си решила да го взимаш не прекалявай
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Дерматолога ми обесни нещо което до скоро не знаех .. По принцип съм с много мазна кожа и винаги съм се опитвала по всякакъв начин да я изсушавам.. това обаче се оказа голяма грешкаа.. обесни ми че мазната кожа не трябва да се изсушава прекалено много .. защото след това произвежда двойно повече мазнина .. затова се стремете да поддържате горе долу нормален вид .. нито много мазна нито много суха![]()
НАДУТА СЪМ С ТЕЗИ, КОИТО СА МИ БЕЗРАЗЛИЧНИ.. !!!
Ако кожата ти не е мазна,не се миеш всеки ден с продукта...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Ами аз си го ползвам всеки ден , пък и четох в доста списания ,че става за всекидневна употреба.![]()
Аз си взех това и го ползвам през ден. Кожата на лицето ми по принцип не е от най-мазните, ама си е мазна все пак де. И.. доволна съм засега. Ползвай го през 2 дена.![]()