Здравейте..Та да разкажа за какво става на въпрос .Миналото лято на морето се запознах с едно момиче и тя беше от моя град "София".Дори преди да се срещнем на морето сме учили в едно училище.Та от тогава направо се влюбих в нея, но проблемът е там, че вече 10 месеца не иска да тръгнем.Казва, че има чуства към мен, но незнам какъв е проблема.Всъщност нямаме много време да се виждаме и контактуваме най-вече по скайпа.Аз съм 2ра смяна тя е 1ва и няма кога да се видим.Един ден (няколко месеца след морето) тя беше дошла в нас, и дори ме целуна когато я изпратих към тях.Когато я попитам защо не иска да тръгнем тя ми отговаря ,че съм и бил много ценен и не е искала да ме пропилява толкова рано.Каза ми, че ще се забие с мен рано или късно, но каза ,че следващите няколко години няма да тръгнем.Вчера и гледам на скайпа си е сложила едно сърце и помислих, че е за мен..сложих си и аз и тя ми каза "Това сърце не е за теб мили" и ми обясни, че е обвързана...Вече незнам дали това е нормално и незнам какво да правя..Казва ми да си имам чувствата към нея ,но да имам личен живот и да съм ходил с други момичета ако искам.Всичо е много странно и аз много страдам по нея.Просто незнам какво да правя.Дайте своето мнение моля ^^ и извинете ако има правописни грешки.