- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за момчета
в смисъл? Как така да се бия? Аз ако се хвана с някоя, няма да е от тия, дето дават да ги пипат някви рандоми.. а и съм спокоен човек и ми е по-лесно да сломя някой с 2-3 словесни тигела.. вместо да се прая на голям и да налитам на бой..
С бой нищо не се решава.. Детски истории.. По добре да поговорите като нормални хора, отколкото да се правиш на гангстер и да събираш погледите на минаващите хора с глупостта и невъзпитаното си поведение.
You me at six
Зависи от момичето.....
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Бих се бил с цел защита ,при екстремна ситуация .
За кефа на момичето или някой друг - Не !
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
на тоя въпрос се отговаря с толкова много хипотетични ситуации, че няма смисъл да се обсъжда..
Тия момиченца и гадженца са толкова преходни,че и пръста си не мърдам за тях.
Значи 1 момиче съм
Значи една вероятна ситуация...
С приятелката си много се обичате, обаче се намира някъв тъпак дето започва да и досажда! Тя го реже милион пъти, ама той не я оставя намира.. Причаква я след училище, примерно, некви такива простотии, даже се опитва да я целуне
мисля го в момента btw :д
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Първоначално написано от danchobg
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Не.
1 мъж трябва да е готов да се сбие за момиче, ако се наложи. това показва характер, а аз харесвам мъже с характер, другите за мен са просто същества от мъжки пол.![]()
това, разбира се, не значи да скача на бой за щяло и нещяло.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Промени въпросът - всеки е навит да набие някого за момичето си. Попитай обаче, бихте ли изяли пердах за момичето си?Първоначално написано от j0keRR
Не е важно колко силно удряш, а да можеш да поемаш ударите.
много уместно, наистина.Първоначално написано от bratignat
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Това е истинския въпрос можеш с думи да казваш че би се сбил но ако тоя който закача приятелката ти е 2 на 2 130 кила ? Ще понесеш ли боя с цел защита?Първоначално написано от sladur4etyYy
Първоначално написано от sladur4etyYy
Апф.. приятелката ми да си гледа работата.. ей ся ш' хо'а в болница .. после ш' си остана инвалид за цял живот само заради 1 момиче?
Както каза кранбери - Да не дава господ!![]()
They can all get fucked just stay true to you!
къв е тоя ренесанс тука, да се сборя с некой за момиче : D бих го направил, за да защитя момиче, но не бих се и захванал с девойка, която може да ме постави в ситуация да се бия за нея
Бил съм се, не мисля, че ако се наложи не бих го направил пак.
Държа да подчертая, че боя не е бил от рода на "който бие може да ме има" и подобни глупости. Отворковци в Южния, к'во като съм сам.. пак си го получиха.
Познавал съм "хора" които са пълни путки и не биха скочили да защитават момиче.. не знам какъв точно им е плана ако някой задърпа гаджето им пред тях, но определено не беше нещо от рода на "ще го наритам" ..![]()
Има я и другата страна - мразя "силни", които се чудят кой да пребият, щото бил погледнал приятелката им. Те обикновенно са и тези, които ядат най-много боя.![]()
Братигнат го каза добре - всеки може да се сбие с 1 човек.. не е трудно да повалиш някой и да го удряш докато му отнемеш способността да продължава да прави проблеми.. Но ако човека срещу теб е два пъти по-едър или пък са двама-трима.. тогава се тества дали си мъж или сополанко.
И кое свястно момиче ще ти позволи да се биеш?
Ако въпроса е към мен..Първоначално написано от Nakadah
Никое. Аз не ходя да се бия ей така, за развлечение, щото юмруците ме сърбят. Ако има ситуация, в която това е единствения възможен изход - ще се раздава правосъдие.. От както съм със сегашната ми приятелка (в подписа ми го има като месеци) не съм се сбивал с никой.. рекорд, но все пак.. уважавам мнението й относно цялата тази работа..
Знам, че темата е предназначена за момчета ама не се сдържам:
слдуууууууриии .. напълнихте ми душичката с отговорите си .. =D>
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3