.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Някои би ли ми обяснил .. ?

Някои би ли ми обяснил защо всяко ВТОРО момиче се целува с друго такова , след това се снимат и си качват снимките в facebook . Това за вас нормално ли е ? За мен лично - НЕ ! Та някои би ли ми обяснил защо така правят ? Имах една приятелка която беше излязла на кафе с приятелят си и с още 2 момичета и пред него тя се целувала с друго момиче .. Та нормално ли е според вас ?

Миличко, приеми че life sucks и пий един Respivax :* [hug]
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

Град
    София
    То това си стана напълно нормално напоследък. Сега всеки според разбиранията си, някой смятат, че е нормално, други не...А и момичетата могат да експериментират, ние момчетата сме тези, които правим избор за цял живот

Град
    Sofia
    Ами принципно не е кой знае какво,но е глупаво да се прави с цел да впечатлиш някого.То това вече се е наложило като някаква мода и всички момичета се опитват да се правят на интересни по този начин,а всъщност е доста глупаво,но всеки си има глава на раменете.

Естествено,че не е нормално,но в днешни дни това вече не е нищо ново под слънцето. Мен лично винаги са ме дразнили тези социални прегръдки и целувки за здравей-здрасти,но сред масата хора това е често срещана практика,която те прави вървежен и те приобщава към един конкретен типаж хора от обществото.
    Момчето би трябвало да си познава приятелката какъв човек е,не би трябвало да му пречат действията й...даже може да му е харесало,всеизвестно е как целувките между момичета се поущряват,за разлика от тези между момчета. Не само фейсбук,а цялото интернет пространство е пълно с подобен род снимки,които показват всякакви момичешки 'експерименти",понякога стигащи до доста крайни и извратени действия.
    One day you're a muse. The next day you're old news.

Голям фен Аватара на shadows92
    Например аз винаги цункам приятелките си по устата за здрасти ама не с език или нещо такова просто съвсем леко ,Навикк !!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не е нормално, но е модерно!

(Това отговаря ли на въпроса ти защо всяко второ момиче се целува с друго такова и качва снимките във фейсбук?)

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Hilary_
    хах просто искат внимание хората и явно няма как по друг начин да си го поискат ..

същото се отнася и за голите снимки .. жалка история ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    хах просто искат внимание хората и явно няма как по друг начин да си го поискат ..

същото се отнася и за голите снимки .. жалка история ..
    По скоро се лигавят и си нямат никаква на представа как ще гледат на тези хора след 5 години

Супер фен Аватара на Fiction7577
    То това стана като мода вече. Пък и да бяха само снимките...

Навсякъде е. По коридорите на даскало вечно има "задръствания" понеже някои приятелки са се видели, и почват едни прегръдки, целувки и лафене посредата на стълбището, сякаш не са се виждали 10 години.

Честно, не знам каква е идеята ама вече всяко второ момиче го прави.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Вече стана мода това с целуването, снимките ... търсят внимание просто ...

Супер фен
    кифленски моди
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoveYou95
    Къв респивакс бе? Респивакса е хапче, което пиеш редовно наесен, за да не се разболяваш често зимата като дойдат гриповете.

Сигурно си искала да кажеш Валериан, Лексотан или нещо друго от тоя десен.

ПП. Ми не... не е нормално.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Мислят,че по този начин са много оригинални и интересни.Не,не е нормално,ама то като гледаме в днешно време нищо нормално няма.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    сега не разбирам какво им има на прегръдките..
    за целувките вече..тъпо е ,ама ..
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Те не искат да го правят. Правят го просто защото е модерно и си мислят, че ще изглеждат по готино .. :

Вие ще ми се смеете за това че съм различен, аз ще ви се смея за това че сте еднакви !!!

Цитирай Първоначално написано от Ashenvale
    Те не искат да го правят. Правят го просто защото е модерно и си мислят, че ще изглеждат по готино .. :

Вие ще ми се смеете за това че съм различен, аз ще ви се смея за това че сте еднакви !!!
    +1

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от LoveYou95
    Къв респивакс бе? Респивакса е хапче, което пиеш редовно наесен, за да не се разболяваш често зимата като дойдат гриповете.

Сигурно си искала да кажеш Валериан, Лексотан или нещо друго от тоя десен.

ПП. Ми не... не е нормално.
    знам .. но никога малко Respivax не е излишен ;d
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

правят се на интересни ..кво толко има да се чудиш

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Нормално ли е 13 годишните да правят секс? Според мен - не, но го правят. Та всичко това е с цел да бъдат провокативни. Аз не съм се целувала и до днес с момиче и въпреки че на теория бих и дори искам, никога не съм имала желание да го направя с конкретно момиче.
    И тук идеята не е толкова, че се целуват помежду си, а всичко се прави заради момчето - да се възбуди, да види той, че мацката е яка и т.н.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си