- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някои би ли ми обяснил .. ?
Някои би ли ми обяснил защо всяко ВТОРО момиче се целува с друго такова , след това се снимат и си качват снимките в facebook . Това за вас нормално ли е ? За мен лично - НЕ ! Та някои би ли ми обяснил защо така правят ? Имах една приятелка която беше излязла на кафе с приятелят си и с още 2 момичета и пред него тя се целувала с друго момиче .. Та нормално ли е според вас ?
Миличко, приеми че life sucks и пий един Respivax :* [hug]
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
То това си стана напълно нормално напоследък. Сега всеки според разбиранията си, някой смятат, че е нормално, други не...А и момичетата могат да експериментират, ние момчетата сме тези, които правим избор за цял живот![]()
Ами принципно не е кой знае какво,но е глупаво да се прави с цел да впечатлиш някого.То това вече се е наложило като някаква мода и всички момичета се опитват да се правят на интересни по този начин,а всъщност е доста глупаво,но всеки си има глава на раменете.
Естествено,че не е нормално,но в днешни дни това вече не е нищо ново под слънцето. Мен лично винаги са ме дразнили тези социални прегръдки и целувки за здравей-здрасти,но сред масата хора това е често срещана практика,която те прави вървежен и те приобщава към един конкретен типаж хора от обществото.
Момчето би трябвало да си познава приятелката какъв човек е,не би трябвало да му пречат действията й...даже може да му е харесало,всеизвестно е как целувките между момичета се поущряват,за разлика от тези между момчета. Не само фейсбук,а цялото интернет пространство е пълно с подобен род снимки,които показват всякакви момичешки 'експерименти",понякога стигащи до доста крайни и извратени действия.
One day you're a muse. The next day you're old news.
Не е нормално, но е модерно!
(Това отговаря ли на въпроса ти защо всяко второ момиче се целува с друго такова и качва снимките във фейсбук?)
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
хах просто искат внимание хората и явно няма как по друг начин да си го поискат ..![]()
![]()
![]()
същото се отнася и за голите снимки .. жалка история ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По скоро се лигавят и си нямат никаква на представа как ще гледат на тези хора след 5 годиниПървоначално написано от Hilary_
![]()
То това стана като мода вече. Пък и да бяха само снимките...
Навсякъде е. По коридорите на даскало вечно има "задръствания" понеже някои приятелки са се видели, и почват едни прегръдки, целувки и лафене посредата на стълбището, сякаш не са се виждали 10 години.
Честно, не знам каква е идеята ама вече всяко второ момиче го прави.
Вече стана мода това с целуването, снимките ... търсят внимание просто ...
кифленски моди![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Къв респивакс бе?Първоначално написано от LoveYou95
Респивакса е хапче, което пиеш редовно наесен, за да не се разболяваш често зимата като дойдат гриповете.
Сигурно си искала да кажеш Валериан, Лексотан или нещо друго от тоя десен.
ПП. Ми не... не е нормално.
Мислят,че по този начин са много оригинални и интересни.Не,не е нормално,ама то като гледаме в днешно време нищо нормално няма.
сега не разбирам какво им има на прегръдките..
за целувките вече..тъпо е ,ама ..![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Те не искат да го правят. Правят го просто защото е модерно и си мислят, че ще изглеждат по готино .. :
Вие ще ми се смеете за това че съм различен, аз ще ви се смея за това че сте еднакви !!!![]()
знам .. но никога малко Respivax не е излишен ;dПървоначално написано от SisiStrange
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
Нормално ли е 13 годишните да правят секс? Според мен - не, но го правят. Та всичко това е с цел да бъдат провокативни. Аз не съм се целувала и до днес с момиче и въпреки че на теория бих и дори искам, никога не съм имала желание да го направя с конкретно момиче.
И тук идеята не е толкова, че се целуват помежду си, а всичко се прави заради момчето - да се възбуди, да види той, че мацката е яка и т.н.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.