Искам да си го върнаа
Вчера бяхме на едно събиране и понеже си бях забравила едни неща трябваше да отида до другата къща да си ги взема, а останалите да ме изчакат и да ходим заедно към мястото ... но приятелят ми не ме изчака, аз го помолих да ме изчака, за да ходим заедно натам, но той не го направи и отиде с другите ... По-късно отидох, седнах на мястото,което ми пазеше, скарах му се,нацупих се.. и след няма и час започнах да му говоря нещо (защото по принцип съм такава че бързо ми минава), а той ми каза да млъкна и да спра да му говоря след което аз го попитах дали е сигурен че иска и той каза че да ... Е, не ми издържаха нервите и реших да си пийна (иначе не пия) следователно доста се развеселих, танцувах, смях се, беше ми весело и забавно .. след това отидох на дискотека, той също дойде. Не бях ходила от много време, не бях виждала много хора и като минавах много ме спираха да се видим, да си поговорим и аз разбира се бях дружелюбна .. танцувах с момчетата от компанията (дори викнах приятеля ми и танцувахме заедно и му казах "Не може да ти говоря, но поне може да танцувам с теб,нали? : )", но той танцува малко и си седна), бях в много добро настроение, а той в много лошо ... седнах на диванчето, говорих си с едно момче (той ме сваляше, аз все го бутах когато ме докосваше, но нз дали е проличало) а приятелят ми седеше с/у нас. След това се заговорих с един от охраната, говорихме доста дълго (той също ме сваляше). [Държа да отбележа, че както аз така и приятелят ми сме адски много много ревниви.] Тръгнахме си всички излязоха и на вратата преди да изляза той ме спря и ми каза "Искам да ти кажа само две неща - изтрий ми номера и ме забрави". Аз бях направо потресена Като се прибирахме в колата се опитах да му хвана ръката, няколко пъти опитвах, но той ме буташе, опитвах да го погаля по крака, но той се дърпаше Сутринта исках да му напиша нещо в скайп и като погледнах ... беше ми на въпрос ;( премахнал ме е от скайп, премахнал ме е от фейсбук днес цял ден през 5 10 мин му пиша някакви неща, като излизахме все едно не съществувам, а когато останахме за малко сами му казах "Мило, моля те не искам да се разделяме, добави си ме пак в скайп" а той ми каза .."Ти питаш ли ме аз какво искам .. и да те добавя няма значение, какво си мислиш добавям те и пак всичко е розово, за какво да те добавям, няма нужда от това, видях че вече няма смисъл да се тормозя" но усещах говореше го много странно устата му все едно трепереха ..
Адски много го обичам, изобщо не мога без него .. нашите вече започват да подозират нещо, само си седя и плача, дори когато бяхме навън постоянно ми се насълзяваха очите и се опитвах да го скривам .. изгубила съм апетит, не мога да мисля за нищо друго ... Изобщооо много зле се чувствам, моля ви помогнете ми кажете ми какво да правя как да си го върна .. по принцип мноого се караме, но винаги се сдобряваме само че .. сега е доста по различно никога не ме е махал така и не съм му се молила толкова и той да не ми е прощавал ..
Точно предишната вечер ми беше казвал колко много ме обича как аз съм неговия живот колко съм му липсвала иии там разни неща ;(
Той ми е първата любов, аз на него също ..не мисля че толкова лесно може да ме забрави, въпреки че той е ГОЛЯМ инат.
Моля ви помогнете ми кажете ми какво да му кажа какво да правя за да мога поне малко да го смекча

Благодаря на тези които изчетоха тази дълга история.