не знам защо пиша тук , но пиша ! и среден пръст за тия диви селяни дето ще пишат тъпи коментари !
бях с едно момче.. доста дълго време. беше първото ми сериозно гадже, първата ми любов. да, карахме се доста често.. дори късахме, но като се видехме все още се обичахме толкова много. още го обичам, и то много, нооо... всичко свърши заради МЕН но не беше прав мамка му , колкото е грешал той, толкова и аз , колкото съм го наранявала аз толкова и той мен..
причината заради която пиша е : опитах да бъда с друго момче , доста кратка връзка 2 дни през които на мен ми беше кофти за другото момче.. но не скъсахме заради това ! та сега открих страшно свястно момче, по-голям е от мен. сладък е , мил, умен, забавен, грижовен, дори хубав.. но не е него.. излизахме, допадна ми.. направо сме като един за друг. но проблема е,че не знам дали няма да се случи като с предишното момче.. страх ме е да не го нараня, наистина е много свестен..
стана доста дълго.. но ако някой все пак го прочете.. да даде някое съветче да пробвам ли с това момче или да си седна на задника докато не забравя другия..