.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Странни сънища

Здравейте! Имам еди много странен...не бих го нарекла проблем, но все пак леко ме изненадва. Много, ама страшно много харесвам едно момче и винаги, когато сънувам нещо, то той е в съня ми неизбежно. В това странно няма, но учудващото e, че тази нощ сънувах, че се целуваме и усетих наистина целувка на устната си, т.е. сякаш беше толкова реално, че чак го почувствах. Преди време сънувах същото нещо и тогава пак усетих целувката. Много е странно не знам как се случва. Имам една приятелка с подобен на моя сън, попитах я дали го усеща тя ми отговори, че не е преживявала нещо такова досега насън като да усеща чужди устни върху своите, освен че го вижда. Как е възможно?

Град
    Холандия
    и на мен ми се е случвало.. даже скоро сънувах, че умирам в катастрофа ии самия удар си го усетих..
    вървя си по улицата с ръката в джоба, другата държи бяло виктори и ми ебава дроба..

Всичко е на психологична основа. За съжаление усещам всичките си сънища. Моля се да не сънувам кошмари , защото са ме прострелвали , както каза момичето преди мен , участник в катастрофа , падане от високо , задушаване. Дано никога да не сънувам SAW (убийствен пъзел)
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Аз във някой сънища, независимо от мястото което го сънувам, понякога направо нямам сила. Имал съм и сънища в който трябва да избягам от ситуацията и просто не мога да се мръдна едвам едвам се поместваш

Град
    Провинцията
    И на мен се е случвало, не си сама. Само че моите кошмари са че се спъвам в камък и се събуждам целия в пот и стрес.

Град
    Sofia
    Нали знаеш, че по време на сън духа излиза от тялото и витае в пространството. И щом те целува и той значи е взаимно. Само внимавай целувката да не прерастне в друго защото за непорочното зачатие презервативите на важат

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Нали знаеш, че по време на сън духа излиза от тялото и витае в пространството. И щом те целува и той значи е взаимно. Само внимавай целувката да не прерастне в друго защото за непорочното зачатие презервативите на важат
    - Не разбрах - взаимни са чувствата или взаимен е сънят?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Ае ти нормален ли си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си