- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможна бременност?
Здравейте, имам един въпрос относно тази тема.
Денс правихме секс с гаджето ми, без предпазни мерки, и накрая свърших на дупето й, но тъй като тя лежеше по корем, семенната течност се стече по вътрешните срамни устни.
Успяхме да забършем г/д навреме и даже се измихме доста обилно, но тъй като не съм много знаещ по темата, реших да питам вас, преди да ходим да купуваме хапчета от аптеката.
Благодаря предварително.
В кой ден от МЦ е?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Успокои ни малко, сега остава още някой да потвърди и ще е супер, така за следващ път да знаем.Първоначално написано от Alexandra93
Не знам какво точно е съкращението МЦ, но ако питаш за цикъла, към 18-20 юли й идва следващият.Първоначално написано от kalpazanka
МЦ- месечен цикъл. Ако следващият е към 18-20 юли действително, това си е жива олигоменорея. Говори с нея да иде на гинеколог и да започне да се лекува.
Кога е била последната й менструация?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Последния й свърши вчера.Първоначално написано от kalpazanka
Най-вероятно момичето има хормонален дисбаланс и изобщо няма овулация. Отдавна ли има менструация?
Повтарям пост, само за да кажа че може й да е потекла семенната течност до вагиналният отвор, което ме притеснява повечко.
Нямай ядове, много малко вероятно е да има проблем, особенно щом вчера й е свършило! Не я тъпчи с хапчета за щяло и нещяло, само като се налага, защото са мн вредни!
Първоначално написано от kalpazanka
Как пък изобщо стигна до това безумно твърдение!? Имаш ли си идея какво е хормонален дисбаланс!?
Значи преди два дни правихме секс (защото тя каза че сигурно й е свършил цикъла защото не била "текла" предишния ден), та като почнахме да го правим и направо оцапахме цялото легло с кръв (оказа се че не й бил свършил). Тъй че мисля че си има редовна овулация, това вече не го знам със сигурност.Първоначално написано от kalpazanka
Знам и за това искам да сме напълно сигурни, преди да купуваме каквито и да е хапчета... Идеята беше нейна за хапчетата но за момента я убедих да не, тъй като видях за редно да попитам някой който е по-запознат с темата.Първоначално написано от Drako89
Тя е бъдеща докторка, според теб дали си има идея?Първоначално написано от Drako89
Welcome to the Jungle...
Ето още една причина да избягвам да ходя на лекар...Първоначално написано от DarkTemplar
Значи има ли опасност, даже и да е потекла течност до вагиналният отвор?
Не е необходимо да има пълноценно проникване, за да се стигне до бременност. Обаче момичето ти е с МЦ 60 дни приблизително при норма 21-35. Това не е нормално. Ендометриумът е подложен прекалено дълго на действието на естрогените на фона на намален/липсващ прогестерон. Не ми отговори от кога момичето има менструация.Първоначално написано от leyivan
Останалите приказки тип "пейката пред блока" ги чета по диагонал.
И какво... ще го роди, мама и тате ще помагат и ще си го изгледате, какъв е проблема?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Първоначално написано от kalpazanka
Момчето най-вероятно се е объркало и без да иска е написал юли вместо юни!
Мисля че грешката е повече от ясна!
Но все пак нека и той да каже!
Мисията невъзможна...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Извинявайте за грешката... ако не бях прочел коментарът на Драко, нямаше да забележа че съм сбъркал... исках да напиша юНи тоест, следващият месец... към 18-20Първоначално написано от Drako89
И до колкото помня написах че предният й цикъл свърши вчера.
Не правиш разлика между цикъл и менструация.
В такъв случай /след важното уточнение най-накрая!/ овулацията й е далеч.
Менструалният й цикъл е близо 28-29 дни (не съм сигурен).
Значи, да се притеснявам или да не се притеснявам?
И благодаря предварително за помощта.
Не съм много спец, но мисля че овулацията няма нищо общо... може да забременее по всяко време на мц-то...Първоначално написано от kalpazanka
И как като няма годна яйцеклетка? Може да се забременее при акт няколко дни преди, денят в който е овулацията и най-много ден след нея. Рискът не идва от това, а от фактът, че при много млади момичета тя не е на точно определен ден от цикъла им, възможно е при различни въздействия да се измества, възможно е единият яйчник да овулира докато момичето е в менструация причинена от другия...и още и още. Приблизителната й дата е 14 дни преди началото на следващата менструация. Ако цикълът е 28 дни, това е 14-тия ден, а ако е 30 - 16.
Проблемът е от това, че рядко момичетата правим тестове за овулация (най-често при желание за забременяване, а не за предпазване от такова) и рядко една жена може да е сигурна за деня и часа, в който овулира.