- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моята история,подобна на 10000000 други,но все пак моя ...
Знам,че в този форум има още 100000000 сигурно подобни теми,но реших да направя нова за моята собствена история. ;]]]
Аз съм момиче,но съм ужасно срамежлива и се влюбвам силно. Досега съм харесвала няколко момчета много,но нищо не се получи. В момента изпитвам чувства към едно много сладко момче. Той е доста срамежлив също. Просто не знам какво да правя - не знам дали има смисъл да предприема нещо,защото дори не знам той какво мисли за мен. По-големият ми проблем е че не умея да разговарям с момчета. Винаги съм се притеснявала от това. Много трудно се отпускам пред хора. Но мразя да съм център на внимание. Мисля,че е тъпо да се лигавиш пред всички,за да си "готин" в очите на другите или в случая ако си момиче, да си показваш прелестите и да си кифла,за да те харесат. Мразя този тип поведение. Предпочитам сериозните хора. И според мен с момчето,което харесвам ще си допаднем,но сме си говорили малко и на практика не знам нищо за него.
Още венднъж се извинявам за темата. ;]]]]
моят проблем е АБСОЛЮТНО същият![]()
![]()
![]()
![]()
. . . . < 33
Шибаният ви срам!!
Защо не го преодолеете.. и не си живеете живота без никакви пречки!!
Говори с него, дори ако трябва му намери скайпа, фейсбука или нещо подобно. Макар, че срама се засилва с това, но все пак..
Говорете си, опознайте се.
Това, че някой се лигави, не означава, че задължително той иска да е център на внимание и да е номер едно.. Имаш доста странни разбирания, но какво да се прави.
Просто се опознайте достатъчно, пък каквото стане. Няма да е първия нито последния!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
аха .. мерси много![]()
почти позна - 14![]()
Това че някой хора са по-освободени и общуват свободно, не означава, че само се опитват да са център на внимание, да се правят на "готини", ,още по-малко с крайностите като кифлите и кроасаните.
Иначе е от възрастта, ще го преодолееш.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Отпусни се .. ок разбирам, че мразиш тоя тип поведение, но ако седиш отстрани мълчейки НИКОЙ няма да те забележи, камо ли да иска да те опознае .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
В едно училище ли сте, в един квартал ?
Ако имате общи познати е лесно, помоли някой, който познава и двамата да ви запознае и излез, където и той някой път. Виж как ще се държи и прецени дали да му искаш скайп.
Щом го харесваш не бива да си срамежлива спрямо него.Отпусни се малко и си поговорете, търси неговото внимание, пробвай да се сближите.
И аз съм в същото положение. Опитай се да му кажеш какво чувстваш, може и той да ти отговори на чувствата ти.
Първото което трябва да направиш е да се научиш да говориш без да изпитваш срам.Аз дори неразбирам защо те е срам...но това е основния и най-големият ти проблем в момента..След като го преодолееш ще можеш да опознаеш въпросното момче.
![]()
Офф, какво я нападнахте бе?Момиче, не се притеснявай, има и други срамежливи момичета, и аз пред непознати момчета съм така, че дори и пред познати.Ако намериш някой срамежлив, ще си допаднете и ще стане работата.За всичко си има време, само на 14 си.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
я най-добре започни от фейсбука или от скайпа (както пише в по-горните коментари), там поне можеш да пишеш на воля, и да преосмисляш това което ще напишеш. За 14 години си много срамежлива, днешната младеж още на 11години е по-отворена и от големите..мацка не се притеснявай от нищо, каквото ти е на душата,нека и това да ти е на устата (не винаги де).. излизай повече, контактувай повече, и всичко ще се нареди
))
Най-добре продължи в същия дух - влюбвай се в някой, колкото можеш повече, НО без да бъдете гаджета, или дори да поддържате връзка! Така след време ще се научиш за кого и кога си струва да отпускаш чувствата си. Иначе в сегашния вариант, ще се влюбваш в много хора, ще ставате гаджета, връзката ви ще започва бурно и ще завършва бързо. И така на 25 ще се окаже, че си вдигнала яко бройката, емоционално си се изхабила, имаш спомени за любов към 100 човека (образно казано) и ще е почти невъзможно да захванеш наистина сериозна емоционална връзка. Просто ще се задоволиш с каквото дойде...Първоначално написано от blackprincess123