- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кратка целувка..
Здравейтееее,хорааБях ви писала че с гаджето имаме проблеми,но сичко се нареди онзи ден..той ми каза че съжалява за държанието си,подари ми роза и всичко точно...Тръгна да ме целува,но целувката не беше дълга нямаше и 5 секунди..аз се дръпнах като измъдрих нещо от сорта на:Трябва да тръгвам...До сега не бях забелязвала,но повечето ни целувки са кратички,и все аз съм се отдръпвала....преди не обръщах внимание на това,но много рядко се случва да има дълга страстна целувка
Нещо ме кара да се отдръпвам по рано отколкото трябва,и това не ми харесваааа
![]()
Притеснение ли,какво е незнам..но доста често се случва да не продължа целувката..обичам го..помогнете ми..как да се справя с това...Все като го целувам и си казвам: Задръжж още малкоо задръжж
![]()
![]()
![]()
...ама на края пак се отдръпвам... Помощ
![]()
Спри да се самовкарваш във филми.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ако всеки ден го правите по стотина пъти просто ти омръзва
Не е необходимо да си вадите сливиците![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Е,да ама..целувка за 2 секунди..де да знам..мисля си,че сигурно си мисли че не ми е приятно да се целуваме,или че ме е гнус..не е така...напротив...но винаги нещо ме кара да се отдъпна..шашава работа![]()
Най-отговорно ти заявявам:"Да ти имам проблемите"![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
Май вече само се чудиш кви теми да пускаш.![]()
По темата...
Явно те е срам или страх или кво? Не мисля че има от кво да се притесняваш... просто следващия път като си помислиш "нека този път целувката наистина да е по-дълга", се опитай да го изпълниш и тва еКво толкова?
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
пфф както казаха по - горе .. да ти имам проблемите ..![]()
![]()
ебаси филмарите стеееееее .....
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти пък си "ебаси" стандартизираната...Първоначално написано от Hilary_
Явно просто целувката не ти харесва. И на мен ми се е случвало да се дърпам, по различни причини де. Виж какво не ти харесва в целувката и го оправи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
много ясно ..Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
спокойно, моме. Моята чумичка е същата и реши проблема много лесно. Аз я целувам, тя се отдръпва по някое време (не след дълго де хаха), усмихва се и ме целува тя. Едва ли на момчето ще му е такъв проблем, не се притеснявай.Първоначално написано от mishle5
Всеки човек има различен стил на целуване.Не всички си вадят сливиците тип "латиносериал". Явно ти си от този тип.