- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли любовта?
по принцип, когато чуя думата любов, автоматично в главата ми изплуват 3 глагола за нея.. - "харесвам те", "обичам те" и "влюбен съм".. и това, че някой не успява да срещне любовта не означава, че нея я няма. защо да не е възможно първо да харесаш, после да обикнеш и най накрая да се влюбиш, било то за 3 месеца или години.. вярвам, че любовта съществува, но според разбиранията ми напоследък хората не я дефинират правилно..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
съществува и още как .. сигурна съм в това. дори в най-тежките моменти, в които съм си казвала, че няма любов това е било само и само, защото не искам да се чувствам наранена.. обаче любовта идва и не пита .. смея да твърдя, че съм я изпитвала към двама души извън семейството .. и това е най-уникалното усещане, което е възможно да преживееш . твърдят, че няма любов само хората, които още не са я срещнали .
Що да няма бе?
Сами си отказвате да сте щастливи и да обичате, само защото искате да се покажете като силни и рационални.
Любов и обич има, стига да вярваш, че ги изпитваш.
Съществува ли тостера ми?
-Да, и ми върши добра работа.![]()
Welcome to the Jungle...
Хаха, откакто спрях много, много да се поддавам на чувствата съм къде, къде по-щастлив. Такова нещо като любов няма ! Има привличане, временно привързване и после изхода е един и същ - омръзват си хората и тогава идват непоносимостта и проблемите. Погледнете реално на ситуацията. А сега, нека всички безнадеждни романтици да ми кажат като са изпитвали толкова много любов - какво е чувството ?
This is my fight, everyone's got one !
Има и любов, и обич.
Друг е въпроса дали ти си ги изпитала..
*сън*
Да...
Определено съществуват и двете,но има голяма разлика между тях.
Любовта е привличането,тръпката.Обич та идва с времето както казаха и преди мен.![]()
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Има разбира се,когато откриете правилният човек за вас,ще разберете,че сте грешили.И аз съм била наранявана,лъгана,използва на,но съм била обичана и оценявана.И не си мислете,че го казвам само така.Нямам никой до себе си,но въпреки това не спирам да вярвам в любовта,в онази вечната любов,която идва веднъж и остава до старините ни въпреки,че хормоните отдавна са спрели да бушуват..Светът без любов е нищо![]()
Вярвам на действия и на съществуващи неща.В любовта вярвам,когато има някой до мен.![]()
Да.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?