.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

УДЪЛЖАВАНЕ НА КОСАТА!

Здравейте не видях такава тема затова пускам, ако има такава и моята се повтаря много се извинявам.Мисля, че темата е интересна, защото всички знаем колко модерни са екстеншъните, които почити всяко момиче вече притежава.Нека тук всички сложим снимки на нашите удължени коси, да си кажем как се грижим за косите си, с какви маски ги подхранваме, да сложим снимки на прически с косите ни, абе с една дума всичко свъразно с нашите екстеншъни.Сега идват и балове, сигурна съм, че 90% от абитуриентките ще са с екстейшъни так, че слагайте снимки, давайте идеи за прически и т.н..

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    абе аз не ползвам такива чудесии,но не се ли пише "екстеншъни"

да грешката е моя съжалявам

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    ОЩЕ са МОДЕРНИ ?!
    Мисля, че бяха преди година, две...

Е ок де.. на хора, които темата не им харесва и нямат желание да се влючват добре, не е задължително и да доста са си модерни, невярвам някога да мине модата на дългата коса.С екстеншана можеш да си разнообразяваш визията, ако си с къса коса, и имаш екстеншан един ден ще си с къса коса, на другия с дълга, според мен си е голям плюс, който иска да пише , който иска НЕ... щом не ти харесва темата и ти се струва старомодно ок, не се включвай..

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    ОЩЕ са МОДЕРНИ ?!
    Мисля, че бяха преди година, две...
    кво значи модерни или не ?! или искаш дълга коса или не.отделен е въпросът дали си кадърен и можеш да я сложиш така че да не си личи....

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Повече от фен
    Ами... аз нямам и много много не разбирам от цялата тази работа с екстеншъните, но мисля че на авторката доста добре й се е получило... ако не знаех, щях да си мисля, че това е естествената ти коса (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

I ♥ machoka Супер фен
    Много си хубава
    Аз имах едно време удължения ама ги махнах,голяма грешка направих щото си личаха от 275437257625 километра,че не са мои
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Много си хубава
    Аз имах едно време удължения ама ги махнах,голяма грешка направих щото си личаха от 275437257625 километра,че не са мои
    Мерси много, те моите са с фибички и си ги махам и слагам, когато искам, така косата не ми се уяврежда, няма смисъл от други удължения , които се лепят или шият, защото моята коса ще стане на нищо, този вариант е най - добър според мен.А тявоите защо не си ги боядисала, за да оеднаквиш цвета..?

I ♥ machoka Супер фен
    Не,той цвета си беше един и същ - черен.Просто като за начало бях взела 3 тройни реда с клипси от изкуствен косъм и разбираш предполагам.. (косата ми попринцип е много гъста и 3 реда за никъде не стигнаха ) слагах я около 1-2 месеца обаче разликата беше огромна,удължената коса беше някаква много гадна,не можеше да се реше,оплетена и изгоряла..сега ми порасна косата и нямам нужда от екстеншъни (не,че ако някой ми предпожи ще откажа)
    Твоите са от естествен косъм нали? Колко са дълги? Изобщо не си личи,че си с такава коса направила си добър избор.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Само като прочетох изкуствен косъм и нямаше нужада да чета по нататък..!!! Тия коси са повече от ужасни, първо, че са супер тежки, второ, че немогат да се решат, трето супер гадно лъщят, 4-то немогат да се третират с никакви маши и преси, защото ще се разтопят от топлината и на всичкото, са постояно оплетени, няма как да не си личи , че са изкуствени, те са като едни перуки абе ужасни са.Моята коса е 100% естествена да ( поне така казаха от мястото, от където я купиХ), но наистина е много добра, просто и на пипане и на външен вид се вижда, че косъма е естествен.Правих си даже един тест - взех един косъм от косата запалих го и изгоря , както изгаря естествената коса.. Дълга е 55 см един 4-рен ред имам и един двоен, аз нямам нужда от повече коса, моята естествена не е къса, не е нито гъста нито рядка средна работа.Косата мога да я правя каквото искам, с маши преси и т.н.. само, че мен ме мързи и трябва все да ходя на фризьор, понеже една такава коса да я накъдриш си е голяма играчка.. направо се улях

I ♥ machoka Супер фен
    Мда,права си.После минах на коса с примеси,пробвах и само естествена ама докато се усетя косата ми порасна и съм ги захвърлила някъде ти от къде взе твоята? В смисъл от интернет фризьорка? И какви пари?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    Manhattan *
    ето снимки и на моята
    http://www.prikachi.com/images/585/3362585O.jpg ---> лятото с някакъв покъртителен цвят на косата
    http://www.prikachi.com/images/755/2729755g.jpg ----> пак еднс стара ( не ми обръщайте внимание )
    http://www.prikachi.com/images/627/3362627v.jpg
    http://www.prikachi.com/images/637/3362637T.jpg
    сливането на цветовете в първите два случая са лино моя изработка

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    ^на първата снимка никога не бих предположила,че си с удължения
    Hostis Honori Invidia

Град
    Manhattan *
    ами старая се, хората ,които не ме познават не предполагат,че съм с удължения

Моята коса си я взимах от интернет, направиха ми отстъпка и ми излезе 250лв и по 10 за зашиването на тресите, доставката си беше безплатна.
    POLLINA Ммного добре ти се е получило, аз моята коса не съм я боядисвала, така си я купих цвета е 1 към едно като моя, това много ме зарадва, защото боядисването си е гадна работа.

Град
    София
    Ми не ви личат ексеншъните де ^^ както и би трябвало да е. А и под модерни имах предвид, че бяха огромен хит преди година, две, сега нещата малко се поуспокоиха.
    Аз преди имах, но лятото е ад да се ходи с това нещо...последно съм го слагала началото на тази година. Имам и на опашка с лента, за него изискват ли се някакви специални грижи ? Ползван е съвсем малко, даже не съм го мила все още.

Този на опашката от каква коса е..? И да права си, че преди беше големият бум на екстеншаните, и че всеки искаше да има, а тогава и цените им бяха доста над 500 лв.. и не всеки можеше да си позволи..

Град
    София
    Естествена е. Иначе другите ми екстеншъни ги взех за 400, но от нета, после почнаха да се разпространяват и по-евините екстеншъни от порядъка на 200-300 лв. Сега съм забелязала, че абитуриентките главно търсят изкуствени коси, които да сложат за по един път...

Btw, някой да знае от къде мога да се снабдя с бретон с клипси ?

И сега си има екстеншани , които са над 500лв, винаги е имало и по евтини и по - скъпи, например в салоните на Магама са убйствени цените, а качеството не е кой знае какво.. Започнаха да намаляват цената на косите, защото започнаха много да се разпространяват, има голяма конкуренция, нямат сметка да ги продават за по 500 лв ( междо другото в Англия косите, които се продават в Бг са за по 50 60 паунда).За изкуствените коси, без коментар, дори и за един път няма да сложа такава грозна перука..А опашката си иска поддръжка каквато и другата коса, сигорно си запозната..В интернет има страшно много бретони с клипси и аз се бях зарибила да си купувам, но незнам защо се отказах и сега съм на нова вълна ДА СИ ПОДСТРИГВАМ БРЕТОН какво мислите ще ми ходи ли на формата на лицето и дали добре ще стои с екстеншаните..? Давайте мнения, че в неделя съм на фризьор..

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Естествена е. Иначе другите ми екстеншъни ги взех за 400, но от нета, после почнаха да се разпространяват и по-евините екстеншъни от порядъка на 200-300 лв. Сега съм забелязала, че абитуриентките главно търсят изкуствени коси, които да сложат за по един път...

Btw, някой да знае от къде мога да се снабдя с бретон с клипси ?
    Ето сайтове където има бретони на клипси http://kosareni.blogspot.com/2009/11/blog-post.html

http://www.shopmania.bg/shopping~onl...p-2896898.html

http://makeuppro-online.com/product_...oducts_id=1599
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    София
    По сайтове се изкушавам да си взема, нооо ми се иска да го видя на живо и да пробвам как ще ми седи.

glezenata13, ако косата ти е права, давай. Но иначе къдрава коса и прав бретон, не мисля, че много ще ходи.

Град
    Manhattan *
    значи имам бая опит с тия коси в нас имам 1000. и искам да ви кажа последните ми две коси са от Англия. Взех си две треси по 150 см ( 3 метра коса) за 120-130 лв. Косата е страхотна ,абслолютно същата е като тази ,която ви пробутват в салоните
    имам коса от магама,от сайтове , от китай , от англия и къде ли още не ... е.. едни и същи са

Град
    Manhattan *
    значи имам бая опит с тия коси в нас имам 1000. и искам да ви кажа последните ми две коси са от Англия. Взех си две треси по 150 см ( 3 метра коса) за 120-130 лв. Косата е страхотна ,абслолютно същата е като тази ,която ви пробутват в салоните
    имам коса от магама,от сайтове , от китай , от англия и къде ли още не ... е.. едни и същи са

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си