.

Виж резултатите на анкетата: Изневерявали ли сте?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

11 29,73%
  • Не

26 70,27%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Изневяра

Hybrid View

Голям фен

Изневяра

Не историята ми а просто любопитството ми
    Интересно ми е защо най-често изневеряват хората?
    Ако веднъж са го направили как биха погледнали половинката си?
    И бихте ли простили на половинката си,ако ви изневери?

Отговорих с НЕ, защото за мен изневярата не се състои в прегръдка, целувка или секс за една вечер. Изневярата е в главата. Ако мислиш за друг/а, докато си с приятеля/-ката си - това за мен и изневяра.

Супер фен
    Връзката се е изчерпала, търсят разнообразие, просто са си коцкари по природа и обичат да прелитат от цвят на цвят... Причините могат да бъдат много.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Изневерявала съм веднъж. Имах връзка с човек, на който му беше все тая за мен. Бях решила да му бия шута, защото ми беше писнало. Вечерта преди да излезем, за да говорим, мъжът, с когото наистина исках да бъда, ми каза, че не съм му безразлична. Мечтаех за този човек от месеци...
    Така се случи. Не оставих другия, защото исках да страда. Когато скъсахме, му казах, и си постигнах онова, което исках (характер, кво да правиш ). Тоя, по който бях хлътнала, само се възползва от 'влюбеността' ми. И двамата излязоха боклуци.

Чувството е ужасно. Сякаш нещо те разяжда отвътре... Не можеш да гледаш хората в очите, адски отвреатително... Никога не бих изневерила на човек, на когото държа (например на сегашния ми приятел). Никой не го заслужава, наистина. Най- малко човекът, който те разбира и те обича.

Въпреки че съм изневеряала, никога не бих простила изневяра. Аз съм адски ревнива и не деля мъже Гореспоменатият случай е изключение, заради което, след една година, още не мога да спра да се тормозя...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не съм изневерявала. Стигне ли се до там да искам да бъда с друг значи няма смисъл да продължавам връзка, в която явно нещо ми липсва.

Не ми се е случвало да ми изневеряват. Но вероятно не бих простила. Злопаметна съм и всеки път като погледна човека ще се сещам за предателството му. А и доверието ще го няма. Такава връзка би ми носила само негативи.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от Despiteful
    Отговорих с НЕ, защото за мен изневярата не се състои в прегръдка, целувка или секс за една вечер. Изневярата е в главата. Ако мислиш за друг/а, докато си с приятеля/-ката си - това за мен и изневяра.
    Сеща ли се колко крайно мнение е това? Значи да речеме излязла си на терасата си (или където и да е) и случайно виждаш от среща гол мъжага, който сякаш е твоя идеал за красота. И понеже си нормално човешко същество, в тебе започват едни процеси на възбуда, преди да си и помислила за каквото и да е. Значи вече си изневерила. Я стига. Човек може да си мисли хиляди неща. Важното е да не предадеш доверието. Да не реализираш такъв блян. Отделно, ако си доволен с половинката си, той ще е в главата ти при подобни мисли и никой друг.

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Изневяра

Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    Интересно ми е защо най-често изневеряват хората?
    причини и оправдания много ..
    Ако веднъж са го направили как биха погледнали половинката си?
    не знам .. доста наглост се изисква ..
    И бихте ли простили на половинката си,ако ви изневери?
    Под никакъв предлог или повод НЕ БИХ му простила ..
    колкото до анкетата:
    Не съм изневерявала и НЯМА да го направя!!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Правил съм го в младежките години. От келешлък най-вече, защото ми се е отдавала възможност и съм си казвал "Ей сега ще добавим още една точка". С времето осъзнах, че това е глупаво и изобщо не е за мен. Случвало се е да се влюбя в момиче, докато имам връзка с друго. Правили сме секс, но няколко дни след това се разделих с първата и тръгвах с втората. Беше най-голямата тръпка в живота ми. Сега тези неща ми се струват детински. Дечурлята им бушува хормона и правят такива работи. Рано или късно човек го израства...е има и такива, които не, но те са патологични случаи.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от procter
    Правил съм го в младежките години. От келешлък най-вече, защото ми се е отдавала възможност и съм си казвал "Ей сега ще добавим още една точка". С времето осъзнах, че това е глупаво и изобщо не е за мен. Случвало се е да се влюбя в момиче, докато имам връзка с друго. Правили сме секс, но няколко дни след това се разделих с първата и тръгвах с втората. Беше най-голямата тръпка в живота ми. Сега тези неща ми се струват детински. Дечурлята им бушува хормона и правят такива работи. Рано или късно човек го израства...е има и такива, които не, но те са патологични случаи.
    ти казваш,че това е характерно за "дечурлята" ,защото им бушуват хормоните.Ами възрастните мъже/жени,които имат семейства,деца,изкарват си прехраната честно,нима и за тях важи същото,според теб?

Никога не съм изневерявал, няма и да го направя. Най-малкото ако искам друго момиче, а не това с което съм в момента, просто ще скъсаме. Все пак ако искам някоя друга и ще съм по-щастлив с друга, защо ще трябва да се крия. Няма да изневеря никога, не заради морал или не знам си какво, а защото просто няма смисъл да се крия и да се притеснявам, ся ако ме хванат кво ще стане.
    afk

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не съм изневерявала.. Не мисля и да го направя някога..
    А доколкото до това дали бих простила - НЕ.. В никакъв случай..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    До vikitolove
    Всяка коза - за свой крак. Това е моята гледна точка. Това което съм, и това, което мисля са следствие на ей такива изцепки, каквито съм правил в детството си. Благодарение на тях открих себе си и какво искам и мисля. А относно другите хора - всеки си е башка луд. Един харесва попа, друг попадийката.
    А относно възрастните хора - това са онези случаи, които нарекох "патологични". Те няма да се променят, това е тяхното мислене и действия, които определено за мен са далеч от нормалното, порядъчно и ако щеш християнско поведение. Но и тези хора си имат история, която трябва да се вземе предвид.

Мега фен
    Град
    <3
    Колко сте сиви.
    Ного сте смешни като казвате толкова убедено, че никога не бихте го направили и никога не бихте простили. И двете са еднакво глупави твърдения.
    От първото следва, че не се познавате добре, а от второто, че сте мега слепи и повърхностни.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Провинцията
    Ще се направя, че не съм прочел какво написа ShtrudeL. Не съм и не бих, понеже са ми изневерявали и знам колко боли..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Изневерявала съм, когато съм била с човек, за когото ми е все едно...и когато съм била с такъв, за когото съм била наясно, че изневерява.

И съм прощавала...защото има неща, които не могат да се намерят при този, когото обичаш...защото това е малка проба доколко ти пука за него всъщност....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Хич да не е изневерявал съм.Бил съм на дискотека, пиинал съм, дое*ало ми се е, имало е, нае*ал съм Просто малко са ми били сериозните връзки, в които не съм изневерявал.Каквото са изкарахте всички тука светци ддз...Нещо нормално е, но не бих го простил ако съм със сериозна приятелка.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Изневерявала съм веднъж и съм прощавала изневяра. Мисля, че всеки заслужава прошка каквото и да е направил и въпреки това не съжалявам, че простих надявам се, че и няма да се случи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си