- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя..
Имам гадже, с което ходим вече 9 месеца и се познаваме от около 2 години и когато съм с него ми е супер, но като приятел. Искам да скъсаме, обаче не мога много го обичам и ценя, а и той всяка вечер ми казва, че ме обича и го показва. Аз просто си нямам представа как да го скъсам, така че да може да си останем приятели.![]()
Въобще знаеш ли какво искаш ? Веднъж хубаво ми е с него,но само като приятел.. Друг път - обичам го..
И каквото и да направиш,каквото и да кажеш - много трудно ще си останете приятели..
Така,че му обясни как стоят нещата..
Друго няма какво да правиш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Виж сега ... всеки допуска грешки и понягока фатални .. приятелството винаги може да завърши с любов , но любовта с приятелство не ! .. Единственото нещо,което според мен можеш да направиш е да му кажеш истината от начало до край и да се надяваш да му мине след извесно време .. защото може и да реагира остро ... но ако всичко мине добре ,изчакай малко и виж какви ще бъдат отношенията ви !![]()
Ако го ценеше толкова много като приятел, колкото казваш, защо въобще тръгна с него.Нали знаеш, че тръгнеш ли с приятел, нещата много рядко завършват с happy end ? Та ако скъсаш с него, не очаквай всичко да е както преди.
Така като гледам е по-добре да скъсате! Ти не знаеш какво искаш, а момчето явно те обича! А, аз си правя извода, че ти нищо не правиш за него...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Да знам какво искам. Искам да скъсаме ,проблема е че аз никога не съм успявала да скъсам някой, освен ако преди това не сме се скарали, а с него просто не искам да се карам.Първоначално написано от autumn666
Гаджета сте от 9 месеца и чак сега си се сетила, че искаш да сте само приятели?Ако ти е толкова неприятно с него - кажи му го, ама надали ще си останете приятели за дълго.