.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво да правя..

Имам гадже, с което ходим вече 9 месеца и се познаваме от около 2 години и когато съм с него ми е супер, но като приятел. Искам да скъсаме, обаче не мога много го обичам и ценя, а и той всяка вечер ми казва, че ме обича и го показва. Аз просто си нямам представа как да го скъсам, така че да може да си останем приятели.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Въобще знаеш ли какво искаш ? Веднъж хубаво ми е с него,но само като приятел.. Друг път - обичам го..
    И каквото и да направиш,каквото и да кажеш - много трудно ще си останете приятели..
    Така,че му обясни как стоят нещата..
    Друго няма какво да правиш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Виж сега ... всеки допуска грешки и понягока фатални .. приятелството винаги може да завърши с любов , но любовта с приятелство не ! .. Единственото нещо,което според мен можеш да направиш е да му кажеш истината от начало до край и да се надяваш да му мине след извесно време .. защото може и да реагира остро ... но ако всичко мине добре ,изчакай малко и виж какви ще бъдат отношенията ви !

Повече от фен Аватара на autumn666
    Ти изобщо знаеш ли кво искаш?!

Град
    Провинцията
    По-добре скъсайте, за да не пострада някой. След това помисли какво искаш от него, дори да изисква време.

Ако го ценеше толкова много като приятел, колкото казваш, защо въобще тръгна с него.Нали знаеш, че тръгнеш ли с приятел, нещата много рядко завършват с happy end ? Та ако скъсаш с него, не очаквай всичко да е както преди.

Голям фен Аватара на magita
    Така като гледам е по-добре да скъсате! Ти не знаеш какво искаш, а момчето явно те обича! А, аз си правя извода, че ти нищо не правиш за него...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Ти изобщо знаеш ли кво искаш?!
    Да знам какво искам. Искам да скъсаме ,проблема е че аз никога не съм успявала да скъсам някой, освен ако преди това не сме се скарали, а с него просто не искам да се карам.

Гаджета сте от 9 месеца и чак сега си се сетила, че искаш да сте само приятели? Ако ти е толкова неприятно с него - кажи му го, ама надали ще си останете приятели за дълго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си