.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Скапано ми е....кво да правя бе

Хорааа,много ми е скапано напоследък...ходихме 8 месеца,като се разделяхме няколко пъти и по няколко пъти си изневерихме....накрая тя ме заряза.Аз си казах,че ще я намразя и няма повече да ми пука за нея.За 10 месеца я бях виждал само няколко пъти.Миналата седмица бяхме в една компания и тя ми говореше там нещо и аз просто си отговарях,но нещо ми стана.Когато започна да се зарибява с едно момче ми стана доста гадно.Сега не ми излиза от главата,сърцето м иказва,че искам да се съберем,но главата ми казва,че не трябва да го пражя и ми е адски сдухано.Кажете какво да правя,но не ми казвайте да я помоля да се суберем,защото няма да стане..Имам си достойнство и дори и да се съберем пак ще страдам...Дайте някви идеи как да я забравя..Благодаря предварително

Зае*и тая работа.Не си струва,минало е , търси друга към която да си насочиш чувствата и емоциите .

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Отбягвай компанията й.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на xinfamous
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Изключи я ефективно от живота и ежедневието си.

Ако се налага да се виждате заради общи познати.. ок. Никакво внимание, бързи, кратки и студени отговори на нейните опити да провежда разговор.. повярвай ми, ще разбере намека.

Там където веднъж са те отхвърлили до степента на прекратяване на връзка - нямаш място. Само ще си навлечеш още толкова нерви.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Мислиш за нея,защото може би си сам.Хвани си приятелка,отбягвай компанията на другото момиче и ще видиш колко бързо ще я забравиш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    оф сам си отговаряш на въпроса дали трябва да се съберете ..
    Щом се е стигнало и до изневери какво повече очакваш от момичето? Очевидно НЕ сте един за друг ..

Цитирай Първоначално написано от nichiiq
    Зае*и тая работа.Не си струва,минало е , търси друга към която да си насочиш чувствата и емоциите .

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Просто приеми че някои хора не са за нас,приеми го и продължи.Сърцето много честно казва неща които ни се иска да са така....живота несвършва със нея...
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Ще ти кажа това което мисля аз. .. според мен има два начина за преодоляване. Единият е ако избягваш компанията, нея и т.н (който за мен е по -лош), а другия е ако се изправиш стиснеш зъби и свикнеш с това,че в живота се случват такива неща и тя просто не е била подходящата .. човек трябва да бъде достатъчно силен според мен, ако не можете да се съберете явно има причина .. това е от мен ... живота продължава ..

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    оф сам си отговаряш на въпроса дали трябва да се съберете ..
    Щом се е стигнало и до изневери какво повече очакваш от момичето? Очевидно НЕ сте един за друг ..

Аз съм бил в подобно положение и те разбирам много добре . Моят съвет е пълно игнориране , абсолютно никакви контакти просто се дръж мъжки и го преодолей живота е пред теб .

Повече от фен
    Нормално е да искаш това което нямаш а и в този случай си имал, и сте били за дълго време заедно и още явно изпитваш чувства към нея, и не можеш да приемеш че тя е с друг . Има шанс тя да го прави за да те накара точно това да чувстваш за да тръгнеш пак с нея.Според мен по добре я заеби

мисли така:"тва не е най-лошото,което може да ми се случи в живота"
    Vasilewaa:...ако се изправиш стиснеш зъби и свикнеш с това,че в живота се случват такива неща и тя просто не е била подходящата .. човек трябва да бъде достатъчно силен според мен, ако не можете да се съберете явно има причина...
    Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка.
    http://vbox7.com/play:857e1e09

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Не си струва, рискуваш да тъгуваш за нещо, което може би няма да се сбъдне (в този случай) .

.. DaKid ..

Мисля , че ако си намериш ново момиче няма да е лошо като за начало.

Аз пък, не мисля, че трябва да я забравяш.. Ами, ако тя иска всичко да започне отначало..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си