- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Знаете ли ?
Здравейте миналата неделя бях на пробен изпит по математика в СМГ и сега видях резултатите имам 38 точки, което е добре за мен , защото не съм добра в математиката.Преди доста време бях на изпит и в моето училище и тогава изкарах 27 точки което беше 3,40, следователно сегашните точки би трябвало да надхвърлят 3, 50 , някой знае ли колко се пада , ако от 100 възможни точки имам 38
.................
мисля,че е 3.786 (:
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
http://docs.google.com/viewer?a=v&q=...8ijMF6Kg&pli=1Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
![]()
Всяка година МОМН създават нови скали за оценяване.. Но може би резултата ще е близо до този..
Пък и по принцип пробните изпити са по-трудни..Надявам се на изпита да се справиш още по-добре..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Благодаря ви, радостно ми е, защото аккто казах не съм много добра по математика и е постижение за мен![]()
.................