.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Качване на кг

Здравейте, на 18г, 155висока и тежа едва 40кг. Кажете ми как бих могла да кача някое килце..ям от всичко и не се ограничавам..но все си стоя същите килограми.. От време на време спортувам

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    аз също искам малко да кача защото съм висока 165-67 , а пък тежа около 41 кг

Мега фен
    Някакви леки тренировки + хапване по няколко пъти на ден - примерно пилешко ,ориз и подобни.

http://www.bb-team.org/articles/908_...#axzz1Mye9auvU

С тези килограми предполагам сте и с доста бърз метаболизъм ,така че и повече въглехидрати няма да навредят.

От време на време спортувам
    Аз съм си привърженик на тичането за качване на килограми ,защото знам от опит ,че действа ,но все пак ще е добре да го спреш в началото ,освен ако не ти се правят 100 метрови спринтове на почивки . Предполагам по физкултура са ви карали да правите някакви упражнения - прави ги всеки ден. В началото може и да ти е досадно ,но като видиш резултата ще разбереш ,че си заслужава.
    Ако имаш и някакви леки гирички (примерно 1-3кг) можеш да правиш и с тях някакви упражнения. Не се притеснявай ,че ще станеш с релеф на мъж - жените не качвате мускулатура толкова лесно.
    Коремните преси също са много полезни ,макар че колкото хора са За ,още толкова са и Против очертанията по женското коремче

Като цяло НАЙ-важно ти е храненето - умерено количество и често ,а не по 1-2 пъти на ден. Обикновено от рядкото хранене идва проблема.

Голям фен Аватара на Sevdito
    Цитирай Първоначално написано от Auriss

Аз съм си привърженик на тичането за качване на килограми ,защото знам от опит ,че действа ,но все пак ще е добре да го спреш в началото ,освен ако не ти се правят 100 метрови спринтове на почивки
    Тичането не е ли за отслабване?

При положение, че си 155г. не мисля, че трябва да надвишаваш 50-52кг. За да качиш, яж повече протеини. Грешка е, ако се хвърлиш върху мазнините. Можеш да пиеш и протеини като хранителни добавки към основното хранене. Спортувай - ако огладняваш, ще ядеш Можеш да прочетеш и тук нещичко.

Рибеното масло помагали за покачване на някое килограмче?

Голям фен Аватара на Sevdito
    Цитирай Първоначално написано от vania91991
    Рибеното масло помагали за покачване на някое килограмче?
    Рибеното масло се използва за подтискане на апетита. : ))

Повече от фен
    Auriss, добри съвети й даде, ама как да отслабне и да се стегне, а не да наддаде малко..
    МОМЧЕ

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Auriss, добри съвети й даде, ама как да отслабне и да се стегне, а не да наддаде малко..
    Съветите и за двете са едни и същи. С тази разлика, че ако иска да отслабне трябва да приема по-малко калории, отколкото изгаря, а ако иска да качи - обратното, да приема повече калории, отколкото изразходва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

В никакъв случай не наблягай на вредното,
    а на полезното, другите ти казаха какво да правиш.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си