- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бял списък на козметични продукти .
На каква цена е спиралата?Първоначално написано от GrippingBosh
7-8 лвПървоначално написано от Sevdito
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Не успях да намеря снимка извън опаковката.. иначе този лосион е супер добрия.. маха ми всички пъпки и дори петната. (и то при нередовна употреба)
![]()
бадемовото масло на Инаров..
Хубавото е, че четчицата е гумена и въобще не ми слепва миглите.
всички лакове на Catherine Arley и на Essence
Има още доста, обаче не ми се изреждат всичките..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Много се радвам, че от Красная пуснаха родна хомеопатична козметика - Bilka серията. Продуктите им са супер \/ Каня се в скоро време да изпробвам маските с пробиотици на Дафлорн - Mariah’s face.
-Коректорът на Гарние за тъмни кръгове под очите-купих си го миналия юни и все още го ползвам, а слагам всеки божи ден о.0
-Пудрата True Match Minerals на Л'ореал
-Очната линия на Манхатън
-Лаковете на Флормар
-Шампоаните за коса Балеа-за цената си са прекрасни, много по-добри от Елсев и Дав, които какви неща ми сториха на косата не е истина...
-Почистващия лосион на Клиник, този от серията 3 стъпки... не знам колко вида са, моят е розова течност със зелена капачка.
-Крем за къдрици на Екс. Божествен. С него къдриците ми стават изумително оформени и красиви.
-Масло за нокти на Икаров.
-Бадемово масло на Икаров. Всяка вечер си мажа миглите с него и са станали доста добри, а какви бяхаа.... А и бадемово масло+ капки чаено дърво ми прави кожата на цялото тяло с много здрав вид и много по-мека от каквито и да е лосиони...
Моята не е водоустойчива,но може да има и такава...Първоначално написано от CupcakeMonster
Ами...не се размазва ,но аз имам навика да си пипам много очите![]()
Душ-гела на Нивеа:
Скраба на Afrodita:
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
шампоан и балсам на avon за обем![]()
http://avon-star.com/images/_avon/21618.jpg
Още един пост в тази тема.![]()
, само дето цвета не беше този.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
за какво еПървоначално написано от CupcakeMonster
![]()
Относно коректора за тъмни кръгове на Гарние-вълшебен еНе излизам почти никъде без него...иначе съм страшна-все едно са ме фраснали в окото хах...
А аз да попитам,това на Гарние като коректор ли е? Тоест с цвят? Доволни ли сте?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
oo значи определено ще си го взяма,имам ужасни сенки под очите![]()
аз искам да попитам то има ли някакви различни нюянси?а има едно същото ,но зелено. то за какво е ?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
оо, да определено много ми помага.. против тъмни кръгове под очите еПървоначално написано от CupcakeMonster
пред имах и зеленото, но беше безцветно и не вършеше никаква работа
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Има и още,но сега само за тези се сещам.И аз имам http://www.healthyoptionsdirect.com/...ier-Rollon.gif
Но не дава кой знае какви резултати..може да си взема този с нюансите дето е като коректор.
CupcakeMonster - има и за пъпки,но зеленото е за тъмни кръгове под очите..за пъпки е едно синьо май - http://primped3.hcdn1.net/images/upl...g_RollOn_d.jpg
Поли,до колкото разбрах зеленото е само за стягане и уж премахване на тъмните кръгове,като безцветна течност е.
Коректора вече е с цвят,ама няма различни нюанси
Синьото е за пъпки !![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
За всеки по нещо![]()
нз.. на мен никакви коректори до тук ,които съм си взимала не ми помагат.Или аз не мога да улуча цвета ,или попадам на нехубави.Знам,че цвета трябва да е 1 тон по-светъл от фдт.препоръчайте ми някой,от който сте доволни![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ей тва, на Артдеко, около 10 лв е
camouflage cream - коректор![]()
А как точно го слагаш?Смисъл не влиза ли в очите,дразни ли ти ги?Защото то попринцип е за коса,налиПървоначално написано от nixx
Колко време стои..Аз имам бадемовото масло,но до сега не съм го ползвала за мигли,но смятам и за това питам.Ако някой го ползва ако може да каже.Мерси.
no spam ^^
http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...l&tid=16417985