- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да бъдеш наясно със себе си
Допускате ли, че човек е способен да мрази от любов? В момента в мен се преплитат тези чувства, насочени към един човек и не знам кое от кое изхожда! На вас случвало ли се е?..
Може би трябва разясниш какво точно имаш предвид.Не можеш да обичаш и да мразиш един човек едновременно.
Просто знам, че изпитвам топли чувства, но на моменти така ме вбесява, че започвам да мисля, че го мразя... Не знам...Първоначално написано от BlackJ
заблуждаваш се,че мразиш.
просто си разочарован/а..това е.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
възможно е ..
както казаха вече разочорованието води до тва.чувствата може да се преплитат,няма правила.
способен е! понякога омразата си е вид ...(колкото и странно да е)..любов. Много е тънка границата м/у двете(става въпрос не за някой,за който не ти пука,нито ти е пукало,а за човек на който си държал преди и т.н.) ...Допускате ли, че човек е способен да мрази от любов?
Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка.
http://vbox7.com/play:857e1e09
Афект се казва това.
Границата м/у любовта и омразата е тънка.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ще използвам цитат от Доктор Хаус:Първоначално написано от Ssummerjam
"There is not a thin line between love and hate. There is --- in fact --- a Great Wall of China with armed sentries posted every 20 feet between love and hate."
Не мисля, че можеш да намразиш толкова лесно някого, ако си го обичал истински. Можеш да си разочарован, ама т'ва не е омраза.