Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
Знаела ли си, че няма да се получи - знаела си...Защо се правиш в момента на мъченица?...От самото начало ти е показал, че не иска нищо сериозно от теб, видяла си го, разбрала си го, но си продължила да му се натискаш.
Каквото търсиш, такова и ще намериш. Тичането подир момче, което е очевидно безразлично към теб, освен крайна степен унижение, си е явно и константа при теб. Или умираш от желание да го играеш жертва, или просто си по-наивна. Което и да е от двете, е крайно време да се промениш и да спреш да се вкарваш в някакви сълзливи филми.
Много ми е чудно как една жена колкото повече я тъпчеш, толкова по-луда става по теб. Ник'ва логика. Хем знае, че я използва просто като един парцал, който само да чука докато няма какво друго и пак му се натиска. И са съгласни да правят всякакви извращения, ако той поиска, защото го обичат Ае хора, вие самочувствие нямате ли? Или просто е някаква форма на психическото заболяване мазохизъм?
Цитирай Първоначално написано от brokendreamsss
Офф, знам...всички сте прави.Но какво да направя като ми е толкова кофти..не ми е кофти , защото го отрязах, а ми е гадно,че изобщо се запознахме..
Не живей с миналото. Гледай настоящето и си извлечи поука, въпреки, че като гледам станалото е постоянна практика при теб. Отделяй всеки ден някакво време, за да се замисляш над действията си и постъпките в живота и се опитай да схванеш причинно-следствената връзка. Разглеждай дадена ситуация от ролята на страничен наблюдател и се опитвай да разбереш кой от участниците с кои негови действия, повлиява върху крайния резултат. Като задобрееш, дори можеш да си измисляш участници с въображаеми действия и да предвидиш евентуалното им влияние върху ситуацията. Абе въобще замисляй се върху събитията, поне да вдигнеш личностната интелигентност.