.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Как може да прави така?

Ето каква е ситуацията. Имаше една изцепка от страна на приятеля ми, която е по-скоро свързана с нещо, което трябваше да направи, а не направи. Наистина това беше нещо важно, но ето че той го пропусна. Естествено на мене ми стана много неприятно, но още повече от факта, че имах намерение да забравим за това, а той оплеска нещата. Каза ми, че имам право да го мразя заради неговия фал и каквото и да реша ще го приеме. Тук вече много ме ядоса. Как, след като е наясно какво изпитвам, си мисли, че може да стане това? При положение, че съм му доказала какви са моите чувства, изведнъж ми сервира "ще те разбера ако вече ме мразиш". Не стоят ли нещата по друг начин-когато обичаш някого, как може заради някаква поправима грешка да се изпарят тези топли чувства? Това, което ми каза ме накара да си мисля, че той подценява моите чувства и сякаш не знае какъв човек съм, че да ме поставя в такова положение. Завършихме разговора по такъв начин, че ясно да разбере втората си грешка и да премисля нещата, които му казвам без да се съмнява в тях. Поясних му, че имам нужда от време, както и той, за да премислим този разговор и нямам намерение да говоря с него поне днес, макар че се чувствам много объркано и не знам какво да мисля. Благодаря за вниманието на тези, които ще прочетат. Имах нужда да споделя някъде, за да се почувствам по-добре. Не се случва за пръв път да се изцепва така, а именно съмненията, които той отрича, ме карат да се чувствам подценена. А според вас трябва ли да не вземам навътре това, което той ми каза и тези му нагласи? [/b]
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Re: Как може да прави така?

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    "ще те разбера ако вече ме мразиш". [/b]
    Или вече се чувства много виновен, разбрал и събрал на куп всичките си издънки, или не те зачита толкова колкото в началото и му е все едно какво ще се случи от тук нататък.

Ти можеш да прецениш кое от двете е, а е много възможно и да греша - само той знае какво се върти в главата му.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Re: Как може да прави така?

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Или вече се чувства много виновен, разбрал и събрал на куп всичките си издънки
    По-скоро е това, но не ми харесва начина, по който вместо да гледа да оправи нещата, той ги закопава още повече.

Цитирай Първоначално написано от onestar
    - само той знае какво се върти в главата му.
    И тук има нещо вярно.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Поговори с него и му кажи да гледа по-сериозно на нещата, както и да полага повече усилия, за да поддържа хармонията във връзката ви.

Ако иска да е с теб - поне ще опита.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

абе ако много му го натякваш си е нормална реакцията...
    Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка.
    http://vbox7.com/play:857e1e09

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Това някак си ми напомня за един филм в който едно момче се опитваше да скъса с едно момиче и постоянно и нарочно правеше изцепки и всеки път "ще те разбера ако ми мразиш вече и не искаш да си с мен".
    Но това си е мое мнение!
    I'm beautiful in my way....

Не знам за този филм, но със сигурност не става въпрос за това. Той си призна, че е сгрешил и ми каза, че ще приеме всяко нещо, което му кажа. Въпреки това, че ще бъде наранен. Но разбира се нямам изобщо намерение да му мрънкам за това и дори съм готова да забравя тези негови провинения. Не ми харесва, обаче да мисли нещата за по-посредствени и да подценява отношенията ни.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Казвала съм почти същото. Не защото подлагам на съмнение неговите чувства, а защото искам да знае, че има пълната свобода да направи каквото и да е, когато реши.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Провинцията
    Понякога в състояние на "шок" казваме неща които наистина ги мислим, но след това осъзнаваме че не е така и че сме сгрешили, и съответно от момичетата се интерпретира по най-лошия вариант. Няма за какво да му се сърдиш, момче е все пак - няма как да не се изцепи.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Не ми харесва, обаче да мисли нещата за по-посредствени и да подценява отношенията ни.
    ^^Мъжете винаги правят така
    Това да не те притеснява.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Казвала съм почти същото. Не защото подлагам на съмнение неговите чувства, а защото искам да знае, че има пълната свобода да направи каквото и да е, когато реши.
    Мхм. Аз също. Не точно това изречение с мразенето, но подобно. Ако ти беше казал: "Ем, сори." нямаше да се чувстваш по-добре. Така ти показва, че наистина разбира, че е сбъркал, а не ти се извинява само, колкото да отбие номера и да се размине.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Мхм. Аз също. Не точно това изречение с мразенето, но подобно. Ако ти беше казал: "Ем, сори." нямаше да се чувстваш по-добре. Така ти показва, че наистина разбира, че е сбъркал, а не ти се извинява само, колкото да отбие номера и да се размине.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си