- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесва ли ме?
здрасти на всички!аз съм едно момиче и темата,по която пи6а е едно момче.просто съм влюбена в него.начи запознахме се на един хотел и тои ми поиска скаипа.след тва запо4наха някви супер влюбени погледи. като си писахме ми обяснява6е как е искал да ме целуне,когато сме били на тоя хотел ии ми пра6та6е някви не6та от сорта (hug),{ }.само, 4е винаги аз първа му пи6а.пфф.уникален е ии не знам дали ме харесва. 6те се видим 4ак зимата на същия хотелне знам кво да правя ! искам да се видим колкото се може по-скоро! мн ми липсва! а пък и не знам да ли ме харесва...и сигурно ме е харесвал,ама за сега не знам... извинете за многото гре6ки,просто ми е трудно да пи6а на кирилица!
ми според мен поне те харесва![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Ако градовете са близко той да дойде при тебе и обратното![]()
момчето те харесва 100% Бъди сигурна. Ако все още ти пише така, имаш му скайпа, от един град сте, ами излезте бе да му се невидиПървоначално написано от nikeyyd
![]()
А какъв е проблема да излезете като приятели за начало? Защо трябва да чакаш чак до зимата, за да се видите в хотела?
Пиши му и му кажи, че искаш да се видите.. и тка..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
правa си , ама искам той да ме покани.. аве 6те му намекна по някакъв на4ин!![]()
aa окей от един град сте, ама не може да се видите! СПОКО
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Не знам какво повече от това ТОЙ да ти каже, че те харесва очакваш като знак?? ..![]()
![]()
понякога наистина ме отчайвате ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Личи си че ти е трудно да пишеш на кирилица, но все пак някой изразни средства са направо уникални и от тях лъха яко селяния.....
Сега по темата, като сте от един и същи град какво ви пречи да излезете на едно кафенце?