.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien

Епилатор ???

Е,като мойта тема поне няма абсолютно същата.Та да питам. Купих си филипс stainelle hp6401 и само къса косъмчетата и остава малко от тях. Попринцип съм чувала доста добри одзиви за филипс. Искам да ви питам ви как се епилирате с епилатор, да не правя аз нещо непрвилно ...
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Голям фен
    Е,то и с мене става така.Не отскубва космите,а ги накъсва само.А за подкожните да не говорим Отдавна не ползвам епилатор поради тези причини.Действам с кола маска,а ако не ми се чака да израстнат-самобръсначка

Град
    Wien
    Аз преди бях само на кола маска и исках за по-бързо да става епилатор,май само си похарчих парите Е,тези дето ползват и са доволни ще споделят ли каква му е цаката ???

Град
    Wien
    е,тези дето се епилират ще помогнат ли или не

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Епилирам се с Braun silk epil- http://prikachi.com/files/846695c.jpg винаги след баня и при дължина на косъмчетата до 5 мм. Епилаторът се държи перпендикулярно на кожата. След епилация нанасям лосион за тяло. Веднъж седмично ексфолирам.
    Доволна ли си сега?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Е,то и с мене става така.Не отскубва космите,а ги накъсва само.А за подкожните да не говорим Отдавна не ползвам епилатор поради тези причини.Действам с кола маска,а ако не ми се чака да израстнат-самобръсначка
    Аз също досега съм ползвала само епилатор. Свиква се с болката и това е.

Ще разесниш ли за кола маската..имам опит с една купена но нищо не ми се получи , изнервих се и я хвърлих... Не съм пробвалал от тогава.
    нещо непралеилно правя.

Ще обесниш ли как я приготвяш?
    На каква марка е? Коко струва?
    Ккак я нанасяш?

Цитирай Първоначално написано от sutrinn

Ще разесниш ли за кола маската..имам опит с една купена но нищо не ми се получи , изнервих се и я хвърлих... Не съм пробвалал от тогава.
    нещо непралеилно правя.

Ккак я нанасяш?
    Да, и аз искам да знам малко повече за колата маска. А също и за лентите??? -- вършат ли работа?...

Колкото за епилатора, на краката откакто реших да си махам космите(12 год.) ползвам само епилатор, Също силк епил на филипс... и съм горе - долу доволна...

А и още едно въпросче - да пипам ли космите на ръцете??? Те са доста чернички и грозни, но ме е страх - да не стана като маймуна...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Когато си се епилирала, ако космите са били дълги е нормално да са се накъсали.
    LostInTheDark12 Казваш, че са черни и грознички. Махни ги. Няма да станеш като маймуна , даже ако ги махаш с кола маска ще излизат по-малко.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Как така ви се накъсват? Аз от 11-12 годишна се епилирам с това и никога не се е получавала така...Както каза kalpazanka го държиш перпендикулярно - плътно до кожата и косъмчетата трябва да са по-големички (5-6 мм), за да ги захване добре...

Явно си е индивидуално.Моите също се късат, а на приятелка не.Затова и предпочитам кола маска.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз ползвам Филипс и съм много доволна.Не ми ги накъсва.

Аз съм със същия модел. Не ми се накъсват, като съм ги махала и от 3мм дълги, до доста по-големи.
    Явно е строго индивидуално.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    и на мен ми ги накъсва но някак си вече свикнах кожата ми да не е съвършено гладка

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Когато си се епилирала, ако космите са били дълги е нормално да са се накъсали.
    LostInTheDark12 Казваш, че са черни и грознички. Махни ги. Няма да станеш като маймуна , даже ако ги махаш с кола маска ще излизат по-малко.
    Тенкс. А освен кола маска, други предложения за махане на косми по ръцете имате ли? Лазерна епилация??? :P

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sutrinn

нещо непралеилно правя.

Ккак я нанасяш?
    Ааа,аз сама не се пипам,че ще се направя в синини и нищо няма да отскубна.Ходя на козметик за кола маска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си