- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ще има бал,а на мен ми е неприятно...
Виж, душицо, прекалено много се вталясваш и притесняваш за неща, които по принцип са си нормални. Аз преди време имах същите проблеми като теб, че дори и сега понякога пак се сблъсквам с тях. Просто не трябва да ти пука. Хората не хапят. Това, че евентуално ще те оглеждат и обсъждат трябва да ти е най-малкия проблем. Игнорирай го. Това е нещо напълно нормално и колкото и да не ни се иска се случва. Знаше ли колко пъти съм се чудела на хората, на които не им дреме ама наистина от абсолютно нищо и още с влизането през вратата започват да си правят купона? Аз така не мога и както казах и сега понякога като съм в нова компания през първите 20-30 минути съм абсолютен спек и притеснение, но постепенно се отпускам, подхващам някакви теми първоначално с 1-2 човека, после и с останалите и така ми пада притеснението.
Важна е и нагласата, с която отиваш. Ако от сега си мислиш колко кофти ще ти е, как няма да си допаднеш с никого, как всички ще те обсъждат зад гърба ти и т.н., то в крайна сметка накрая наистина така ще стане... Тръгни с положителна нагласа, кажи си че отиваш заради човека на когото държиш и че в неговия си ден ти ще направиш всичко възможно да се чувства добре и да му останат хубави спомени.![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!