Здравейте!
Искам да ви попитам за някакви мнения относно икономическия университет във Варна. Някой учи ли там, доволен/на ли е .. как стои въпроса с квартирите и общежитията и изобщо всичко, което се сетите.. надявам се да се отзоват хора, които наистина имат представа ..
Idwa den i wsichko se wrushta!
Познавам много народ в ИУ Варна и никой не е доволен.. Но имай в предвид, че там можеш да изкараш много лесно 6.00 на изпита, като научиш наизуст книжката и затова мисля, че повечето влизат без особено желание.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Никой никъде не е доволен.Първоначално написано от marin4itu
Като бяхме в гимназията оплювахме даскалото, сега е така и с университетите. Като завършим обаче картинката е друга.
Субективни мнения от учещи и вечно прецакани студенти няма да ти свършат много работа. По-добре потърси наскоро завършили бивши възпитаници на интересуващите те университети. Тяхното мнение според мен би било по-обективно.
А за да е съвсем по темата - аз уча в ИУ и съм (почти) доволна. Знаех какво да очаквам и може да се каже, че не съм се разочаровала. Както навсякъде, така и тук, има какво да се желае във всеки един аспект. Но то в нашата мила родина всичко е така.
За общежитията не мога да говоря защото не съм си правила труда да кандидатствам. Квартирите варират от 120-150 на човек, зависи какво търсиш и колко човека сте.
Задавай конкретни въпроси и ще отговаряме.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ами относно общежитията искам да знам има ли някой представа за какви условия става въпрос.. за какви пари изобщо всичко, което включва.. също така за самия университет и по специално за специалността финанси има ли отзиви -лесно лли е .. трудно ли е .. лесно ли се влиза също ме интересува.. изобщо всичко,което трябва да знае един кандидат-студент насочил се натам ..
Idwa den i wsichko se wrushta!