.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

оффф,проблеми

Хей,хора Оффф и аз се доредих да имам от тъпите приятелки-предателки .Значи ето я ситуацията :

Понеже имам бал след няколко дена и приятелят ми дойде в моя град,защото сме от различни и така-видяхме се ,изкарахме си супер следобеда перфектно .Вечерта аз излезох с една фр .Той ми се обади и предложи да се видим пак-аз се съгласих .Така-дойде той-искаше да се разходим без колата в парка нали-сещате се,тия глупости .Аз също много исках,защото не мога без него и искам всеки един момент ,докато е тук да е прекрасен Но ето че моята "фр" съответно беше с мен и започна да се тръшка ,да реве,да изпада в истерия ,че трябвало да е в тях до 22 ,а то беше 21:10(и каза спокойно ще ви изпратя етц. ) .Приятелят ми се нацупи и каза-айде ще взема колата (тъкмо я беше нагласил за бала а у ) .Докара ни и после тя като си тръгна и аз му се извиних нали .при което той каза"Споко,ама сигурно чак за бала ще се видим(който е в четвъртък )

Сега си говорихме по телефона и вика ай глупости,не го мисли ала бала" Обаче знам ,че му е кофти и аз тука не мога да се успокоя.Каза "може" да ти звънна утре.Просто просто искам да ме поуспокоите
    .ПРекрасният ми ден стана на гЪз и балът и всичко
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на magita
    Не разбрах какво толкова е направило момичето освен да се прибере навреме, а ти след като можеш да седиш и до по-късно сте могли да оставите колата след това, примерно. Да разбирам, че е била нагласена за бала. Но да беше казала на приятелката си, че искаш да си само с гаджето си. Предполагам, че е нямало да нахалства да остава, още по-малко, че ще е искала да я откарате на някъде!

И пак казвам: това, че е искала да се прибере не я прави "приятелка-предателка"
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Е така е ама тя скъса наскоро с нейното гадже иии ми каза,че не се е разревала,заради това,че няма да си прибере навреме ,а за нещо,което само тя си знае-и съм сигурна,че защото аз сега имам приятел дрън дрън .Ами мерси де-аз сигурно и без него ще остана ама живи да са

Град
    И за Бога-какъв беше тоя цирк ,при положение,че той нямаше ей така да ни остави като гламави .Сто процента се е издразнила нещо-все така става-някой ми завижда и всичко се скапва

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз не разбирам нещо къде е проблема.

Както казаха по-горе, можело е той да си я отведе у тях и вие да се разходите.
    И това че е нагласил колата за бала, значи ли че е нямало да се качва в нея чак до четвъртък? Защото ако не е така едва ли е имало проблем да я ползвате.

Иначе... кажи си в прав текст, че основното нещо което те е подразнило е това че се е разревала, за да привлече вниманието на приятелят ти... При което или да ти го открадне (макар че това е хипер идиотски и според мен неспоучлив начин), или да го провокира той да й намери някого.

Един вид играе циркове за пред него. Това те е подразнило, нали? А не че се е прибрала на време.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Е,да мен това ме подразни ,защото той на мен прави муцуни ,не на нея-колата наистина нямаше да се бута-ходихме на автомивка днеска и беше си за бала приготвена ,защото майка му също има кола и щеше да ползва нея .И ми мърка,че пак трябвало да ходи да я мие дрън дрън .Аз му казах-не ,оставяй ,аз ще се оправя .И стана едно такова .Не мога да разбера за какво беше драмата -да й обърне внимание ли ,офффффф не знам ,но наистина го обичам и сега както няма да се видим 5 дена просто не знам-всичко ми се обръща ,пък и за четвъртък дано сме си още together ,че иначе

Мега фен Аватара на Hilary_
    britzy и аз нещо не хванах къде е проблема ..
    След като е казал "ок няма проблем" начи няма .. next time просто не я взимай с вас да ви свети ..

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Офф.. да ти имам проблемите, жено.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    То пък остава и да се разделите за нещо толкова дребно.

Колкото до приятеля ти - аз мисля, че просто е искал да покаже на момичето, че е учтив, едва ли влага някакви задни мисли.
    Ти си била там, познаваш и двамата, можеш да прецениш дали има поводи за такива драми...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Е то не е такъв проблем чак ,но принципно не се виждаме ден през ден и искаше да е специално нещо,нз .
    Абе и аз понякога казвам няма проблем ама отвътре изгарям

Проблемът е там,че се направи на интересна пред него .Той даже не я познава за Бога.Издразни ме ,че му иска вниманието по жалък начин ,смисъл нагъл такъв .Абе карай -аз щях да ги оставя и 2мата само ,защото им имам доверие ,но не беше тоя начина със сополи и 2 реда сълзи .Тя се побърка ,защото нейното гадже не било там-ей сега ми каза.Ама това не й дава право да пречи на моето щастие -ето защо се издъни като фр. вместо да се радва за мен....

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Като е такава истеричка и прави подобни изцепки - не я мъкни с теб.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Ами то аз бях с нея навън и милото реши да ме изненада и попита къде съм ,че да мине да ме види .Мислех,че ще се разходим ,нея ще я оставим някъде ,а то какво стана-каша

Lestat357
    Guest

brit-zy,

(Прочетох двукратно. С тези „фр”-ки и подобни, можеше и по-достъпно. Както и да е.)
    Много искаш!

Проблем няма. Особено при връзка от разстояние, няма как да не се получават такива нещица. Това да Ви е проблема.;]

Като четеш наст. редове, вярвам вече си усмихната и си забравила за цялата случка почти напълно. Сигурен съм и останалите действащи лица.

Приятно прекарване на бала!

Град
    Провинцията
    Неразбрах какво толкова е направило момичето. Това че я е яд е нормално, дразни се, гадно и е, но едва ли ще е с намерение да си скапва деня или да те предава.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    по-тъжно нещо не съм чела

такова предателство
    такъв шок
    ...

Град
    Уау колко е смешно нали ,наистина

ПТ-вече може да не пишете-каквото стана стана мерси

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Уау колко е смешно нали ,наистина

ПТ-вече може да не пишете-каквото стана стана мерси
    А сега не казвай, че сте скъсали заради такава дреболия

Град
    Ами....

на бала чисто приятелски отношения ако изобщо дойде-добре ми е

Ами....

u serious?!

too much drama, rly
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ами....

Само той губи....

Ти в случая си се държала тъпо, а не приятелката ти. Излезли сте двете и това, че гаджето ти е решило по своя инициатива да дойде не значи, че трябва да зарежеш момичето насред нищото.

Колкото до мистерията с колата - разясни ми. 2 скъпоценни минути изгубих, докато прочета темата, а всяко твое второ изречение беше за глупавите приготовления. Какво толкова специално й правихте, че не трябваше да я бутате до четвъртък?

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ти в случая си се държала тъпо, а не приятелката ти. Излезли сте двете и това, че гаджето ти е решило по своя инициатива да дойде не значи, че трябва да зарежеш момичето насред нищото.

Колкото до мистерията с колата - разясни ми. 2 скъпоценни минути изгубих, докато прочета темата, а всяко твое второ изречение беше за глупавите приготовления. Какво толкова специално й правихте, че не трябваше да я бутате до четвъртък?
    Мхм. Много ясно, че ще и е гадно на приятелката ти. Не мисля, че е имала задни мисли. Ама ти много драматизираш. Карай го по-леко.

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    ГРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕДА !
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Град
    Е,аз не съм я зарязала ,както става ясно .Колата беше измита и беше покрита нали и то това е голяма играчка докато се нагласи .Той беше и изморен ,тя се разрева ,защото гаджето й не е с нея-сама ми го каза после.

Е,добре аз 90% от времето съм сама и излизам с 2ки,но не рева и не драматизирам .Даже им се кефя ,пък сега какво стана амааа нищо де,няма вече значение

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пустата му безпочвена ревност и страх да не би "тея мръсни злобарки" да ни откраднат "милото", "съкровището" е трогателна.

Приятелката ти е малоумна лигла. End of story.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си