- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- оффф,проблеми
Ами...така е било писано .При положение че нямахме за какво да се караме-ама абсолююютно за нищо и ехеехе![]()
Не,мен не ме е страх,че ще го открадне,защото те едва вчера се запознаха .Но ме подразни малко това attention whore държание,ай нищо
Хората, които страдат от хронична липса на внимание, обикновено се държат така. Свиквай.Първоначално написано от britzy
Не е нормално да няма за какво да се карате. Прекаленото спокойствие е подозрително. Според мен ще оправите нещата, когато си надвиете на ината (интересно кой е по-голямо теле от двамата). Пък и поводът го изисква.
А тая шматка, ако продължи с подобни изяви, я отеби. Не ти трябват подобни дразнещи елементи в най-близкото ти обкръжение.
Welcome to the Jungle...
Много ми е забавничко -мерси![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Първоначално написано от DarkTemplar
Meрси ,че се занимаваш да ми отговаряш ,наистина![]()
Иначе ние не се караме ,просто защото сме от други градове и когато се видим не ни остава време.Винаги аз съм по-инатестата ,но сега ще се насиля за 26-ти ако дойде.
О, Боже!
ШОК И УЖАС
това са на Кути кючеците![]()
Жестът да ти е кавалер в подобен голям ден казва повече от каквито и да е заяждания на дребно.
Гледай да си хубава, усмихната (така ще прикриеш неизбежното притеснение) и уверена и приятно прекарване.![]()
Welcome to the Jungle...
Олелееей трогната съм,че първият ти трол-пост е в моята темичка![]()
![]()
![]()
MeрсиПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
ако се познавахме наживо щеше да си много добър фр
![]()
![]()
хаха, не преувеличавай, просто не намирам за интересно да храня този и онзи за щяло и нещяло. има и по-успешни начини да посочиш нечии грешки и да му дадеш подходящ съвет.
И тая ноШт дА спиш спокойно дИвойкоо, без ядовИ и черни мисли (казано с глас на дърта ромска "пророчица").![]()
Welcome to the Jungle...
![]()
meрси мерси-на теб ти го пожелавам същото ама без акцента
![]()
![]()
Спри да правиш от мухата слон и започвай да се вълнуваш за бала.
Каква е тая простотияМомичето искало да се прибере на време и затова е "приятелка-предателка"
![]()
![]()
Big or small, lies are lies !
Абе нали казах,че не се тръшкаше заради това,а защото гаджето й не беше там .Колко пъти да го повторя?Изобщо не беше до вечерния час.оффффф нвм
Каквото и да се е случило, приятелят ти пък нормален ли е да ти се сърди, задето се е наложило да "бутнете" колата? Случват се такива неща. Изобщо не разбирам за какво точно сте скъсали/сте се скарали.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Айде ще ме закара ,ахах-нищо обаче не е същото.
Говорихме си по тела и никой не смее да каже нищо,само некви общи глупости ,пха
И защо???Заради глупости![]()
![]()
![]()
След като казах на тая същата фр. че ми се е обадил и тн. и тя вика оф добре,айде върви си говори с него,айде айде .
Е какво е това????????![]()
Нищо чак толкова не е станало.Успокойте са малко!
И аз бих се подразнила, но все пак и ти си малко виновна..след като излизаш на среща с приятеля си защо си я взела с тебе .. Но щом той е казал, че ня'а проблеми - спокойно !![]()
te amo, mi amor !![]()
Принципно бях излязла с нея и той просто реши да ме види ,няма вече значение-тя сега ми се сърди-егати цирковетеПървоначално написано от bbbbPleasure
![]()
Гледах и гледах и гледах и слушах и слушах и слушах. И така.. авторката - МНОГО СИ ПРОСТА ПАЛИ ДЖАПАНКИТЕ ЖАЛ МИ Е ЗА ПРИЯТЕЛКАТА ТИ И ЗА ПРИЯТЕЛЯ ТИ ! ТИ РУСА СКУБЛА ТАКАВА ОЩЕ ГРЕБЕНИТЕ ЧУПИШ, А ЗА МОМЧЕТА МИСЛИШ. АМИН !!!!!!!!!![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Така като ти гледам постовете установявам,че на самата теб нещо ти хлопа.Сори,бро.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ох,да-мерси за просветлението;.ЩЕ го имам предвид![]()
![]()
Не само тя е виновна в този случай.. Ти от какъв зор си взела и нея с вас.. Мисля,че ако й беше казала,че искаш да прекараш времето си с него - нямаше да има проблеми..
Да не говорим,че ти ако имаше доверие и на двамата - най-вече на приятеля си,нямаше да създаваш такива ..... драми. И да,нормално е на приятеля ти да му е гадно за това,че не са му се получили .... плановете за деня.. Не мисля,че ще ти се сърди или пък ще скъсате ..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥