.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ох,спокойно -отидох си с него на бала-смазахме се от кеф и така-ние си се обичаме,но просто такива пикли не са ми много в плановете
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Ох,спокойно -отидох си с него на бала-смазахме се от кеф и така-ние си се обичаме,но просто такива пикли не са ми много в плановете
    За какво я наричаш "пикла",докато до вчера си й казвала,че е най-добрата ти приятелка..
    Самата ти си създаваш драмите.. Никой друг..

Пък и щом всичко е наред.. Дишай спокойно и някой модедатор да заключи темата,че.... направо нямам думи..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Защото се уверих ,че има какво да се подобрява в нея-и не ,не съм го установила в последната седмица,така че

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Е така е ама тя скъса наскоро с нейното гадже иии ми каза,че не се е разревала,заради това,че няма да си прибере навреме ,а за нещо,което само тя си знае-и съм сигурна,че защото аз сега имам приятел дрън дрън .Ами мерси де-аз сигурно и без него ще остана ама живи да са
    Ще ме извиняваш, но сега ще ти кажа какво е моето мнение.
    1-во приятелката ти е искала да се прибере: какъв ти е проблема да я закарате? Какво от това, че колата била измита, нали чак четвъртъка ти е бил балът?!?
    2-ро ти каква приятелка си, че да наричаш момичето предателка само за това, че искала да се прибере и се разплакала, защото си е спомнила за приятеля си. Това не е завиждане, а спомени и тъга!
    3-то приятеля ти е реагирал доколкото разбирам нормално така, че спри да се филмираш!

п.с. Дано разбереш, че приятелите трябва да се подкрепят! Ако аз бях на твое място щях да попитам приятелката ми защо плаче и дори и да не иска да ми каже щях да я накарам. В случая ти си била неприятелката мислеща само за гаджето си!!!

Любовта наистина те прави глупав и филмиран

Спокойно момиче , просто приятеля ти е пич

Град
    Вярно е това ,че оглупяваш Но просто не искам да го губя и той ако разбере как съм се филмирала,че ме спука от бъзик

Хайде мина и замина ако някой иска снимки да гледа в другите теми там

Град
    За да не правя нова тема,тук

Ами ние се поскарахме малко и исках просто да споделя,тоест не е много малко .Напоследък само ме дразни,после се извинява и после пак същата глупост и не мисля,че мога да продължа .Как мислите за връзките от разстояние -за мен това е пагубно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си