Хей,хора Оффф и аз се доредих да имам от тъпите приятелки-предателки .Значи ето я ситуацията :

Понеже имам бал след няколко дена и приятелят ми дойде в моя град,защото сме от различни и така-видяхме се ,изкарахме си супер следобеда перфектно .Вечерта аз излезох с една фр .Той ми се обади и предложи да се видим пак-аз се съгласих .Така-дойде той-искаше да се разходим без колата в парка нали-сещате се,тия глупости .Аз също много исках,защото не мога без него и искам всеки един момент ,докато е тук да е прекрасен Но ето че моята "фр" съответно беше с мен и започна да се тръшка ,да реве,да изпада в истерия ,че трябвало да е в тях до 22 ,а то беше 21:10(и каза спокойно ще ви изпратя етц. ) .Приятелят ми се нацупи и каза-айде ще взема колата (тъкмо я беше нагласил за бала а у ) .Докара ни и после тя като си тръгна и аз му се извиних нали .при което той каза"Споко,ама сигурно чак за бала ще се видим(който е в четвъртък )

Сега си говорихме по телефона и вика ай глупости,не го мисли ала бала" Обаче знам ,че му е кофти и аз тука не мога да се успокоя.Каза "може" да ти звънна утре.Просто просто искам да ме поуспокоите
.ПРекрасният ми ден стана на гЪз и балът и всичко