- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в абитуриент
Започнах да изпитвам чувства към едно момче от 12 клас и се притеснявам, че като завърши няма да поддържаме никакво връзка![]()
![]()
Кирилицата важи и за заглавието!
kalpazanka
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
Ами той като завърши не съм сигурна, че ще се виждаме толкова често и ще се отдалечим.
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
А ти на колко си...?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не мисля,че има толкова гоямо значение на колко е.
Не е на 12 нито на 14,явно е по-голяма.
Колкото до авторката,момиче вземи му телефон,skype нещо подобно.
Ще се виждате,защо да не се виждате?
Той дори да завърши,това не ви пречи.
Права ли съм?
Ако сте двойка, не мисля, че ще ви пречи, това че не сте в едно учили
е вече. Стига да сте в един град. Или поне да има възможност да се виждате поне веднъж седмично, колкото да не си забравите физиономиите де. Но пък дори и да замине за друг град/държава след това, не пречи да си изживеете едно страхотно лято![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Същата ситуация е при мен. Все пак, ние си имаме скайпа, телефоните и така няма да се забравим. Търси го, пиши му (без да прекаляваш) и всичко ще е ок![]()
Предполагам,че ще ходи да следва,затова няма да поддържате връзка.Иначе ходи къде ходи,но пак се връща!
Вампирке ти как я прецени така ?
Аз пък предполагам че едно 16+ годишно момиче няма да пита такива работи във форум, още по-малко със заглавие "Олелеее"
Нищо лично.
Може и да не успее да завърши и пак ще можете да се виждате често![]()
По логиката,че 18 годишно момче първо няма да тръгне с 12 годишна пикла.Първоначално написано от djipsito
Второ няма да я вземе на сериозно.
Трето дори да тръгнат ще е замалко.
На него бързо ще му писне.
Твоето съмнение не ме интересува.Първоначално написано от RaisedOnRock
а3 така смятам.
Може и правилно да мислиш.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Просто ми изглежда твърде незряла.
Тя никъде не споменава той да е заинтересован от нея и т.н, не знам ти откъде си извади изводите, че той се занимава с нея. Може и да не е на 12 ама със сигурност едва ли да е над 16...Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Не знам каква е тази мания с годините. Не разбирам дори какво толкова ви интересува на колко години е. Ако е под 16, веднага ще се почнат тъпите коментари. Хората пишат в този форум, защото търсят съвет, а тук само се показва как годините стават критерий, по който се оценява човек. Хората на 40-50 също имат проблеми и моменти, когато не знаят какво да направят. Не ли е човешко да поискаш съвет без значение на колко си?Първоначално написано от djipsito
Питам от любопитство, не за да се заяждам. Вампирката ме дразни в случая. Иначе бих дала съвет и на 9 годишни..Първоначално написано от VampireGirl666
Това наистина е проблем! Ще си вземе всички партакеши и набегом в София![]()
Тя никъде не споменава той да е заинтересован от нея и т.н, не знам ти откъде си извади изводите, че той се занимава с нея. Може и да не е на 12 ама със сигурност едва ли да е над 16...[/quote]
АБСОЛЮТНО си права![]()
И ти ме дразниш с тая мaния за годините..но си трая там и това е.Първоначално написано от djipsito
Дааа.. манячка съм мадафака. Айде стига лопа, няма да спамим темата с глупости.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Ако и от двете страни има желание, ще продължите да си поддържате контакт.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
ОК не се карайте :дд
те първо да тръгнат а послее няма начин да не потдържат връзка.![]()
Не щото сa пραзнu в глaвaтa .,
a щото сa пρaзнu в съρцaтa. ;]