- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да обръса ли ...
Шкембето да го бръсна ли или не. Същото е и за мъдити чи съм доста космясал на тях места. И ако можете да предположите колко процента от вас се отвръщават от тея космарлаци. Че иди лято и ше треа са ходи на плаж няма как.
И още нещо с бикче ли да минавам, с какво да го мажа, афтъшейв да слагам ли?
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Ми на корема не се отвращавам само ако космите не са тъмни и дебели.. Според мен повечето от момичетата мразят космите, или поне не обичат храсталаци, джунгли, и тем подобни, приемливо е космите да са светли и малки, все пак сте момчета и да сте гладки навсякъде е малко странно, но всичко е въпрос на поддръжка ..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
От всичко най-много мразя космите.. блаа!! отговорих 80-100%![]()
махай всичко,незнам за вас ама аз като видя шкембо със косми (по това което е написал той виждам,че са доста) ми се драйфааа
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от TaPuKaTa
![]()
По краката, ръцете голяма работа... Но шкембето и останалите части които си споменал.. бллл .. особено ако са черни или много тъмни примерно ... ужас
И никво бръснене, става ужасно.. Мъже сте мамка му, ние се епилираме на всякъде, вие на едното му място имате да махнете и ви е бъз... марш на козметик![]()