.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Как се възприема обрязването в България ?

Чел съм доста форуми по темата и така искам да разбера (най-вече момичетата), какво е мнението ви?Просто ми е интересно, как бихте реагирали (става дума за момичетата) , ако разберете, че приятелят ви е "резак" преди да му пуснете?Или друг въпрос, как бихте реагирали, ако разберете, че човек от вашата компания е обрязан ,без значение по какви причини?Ще се държите ли по друг начин с него, ще има ли подигравки и изобщо някакво по различно възприемане на мнението ви за този човек?В темата не става дума, кой бил турчин, кой бил еди къв си!Изобщо всякакви впечатлиния по темата ?
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    аз съм момче, но пък ще изкажа мнението си. не съм обрязан ( но имаше и такъв вариант ) според мен личните проблеми на хората не трябва да влияят върху приятелите му.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Повече от фен
    аз имам един такъв приятел който е обрязан . не мисля че щеше да ни каже ако бяхме на тази възраст на която сме сега , но тогава бяхме на 10 и той ни каза и ние единственото което искахме да направим е да му я видим както каза maksimal личните ти проблеми не влияят на фр-тата ти
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си